Sunah Suka Sakura dot com

Thursday, March 10, 2011

Semuanya 12hb March 2011 ( SEDENAK gath, Jum Heboh DangaBay, Perkahwinan Wartawan TV9 Segamat)

Adoiya...semuanya pun berlaku pada hari yang serentak..time tu cuti 4 hari. leh la take time sikit kat sane kang nanti :)

perancangan rapi harus dilakukan agar semua pun akan berpuas hati... Yang paling penting adalah gathering sedenak... insyaallah akan sampai jugak kalau masih panjang umur...sama2 kita doakan

So destinasi tujuan yang pertama adalah segamat..bagi menghadiri majlis walimatulurus seorg personaliti tv9..err..sebenrnya pasukan jentera berita tv9...ada liputan khas kot no nanti..heheehe..Tahniah buat Nur Hasma Faseeha... Pelamin anganku musnah...abg ingatkan jodoh kita..rupanya kau memilih dia yang lebih berupa dan berharta..err..sorry2 berdrama lak...

*Saudari SEha bersama bakal suami..ehh..silap2...bukan mamat neh


Seterusnya ingin terus ke rumah GEGIRL  kat sedenak.. Yang ni paling penting..tak tau la nape, tapi hati nie beriya sakan nak jumpe GEGIRL... mungkinkah sebab makanan?? waaaa..die masak ker???

*nak gi rumah gegirl ni la kat sedenak

sape2 lagi yang gi sedenak eh nanti???? jumpa disana :P

Seterusnya....Terpaksa ke booth Halaqah di JUM HEBOH di danga bay...Sebab ini dah berjanji dengan seorg ustaz.. Mujur la semua event tu berlangsung di sekitar johor..namun semua lokasinya agak jauh menapak tuh..huhuuhhuhu...adoi....

*program bual bicara mengenai islam turut membuka booth di Jum Heboh Danga bay


so yang kat Jum Heboh ni sape lak yang nak join eh?? jum jum jum..hehehe..jum jum jum jum kita heboh2.. :P


So sesiapa yang berada sekitar Johor tu..sama2 kita memeriahkan aktivit2 yang akan berlagsung ini k :)


___________________________________________________________


12 comments:

Sunah Mohammad said...

o...halaqah bukak booth ye?

taufiq helios said...

nak ole ole dari sana!!! ahha!!

aDisH.sHidA said...

unlike

AdyBudika said...

aha sunah..ada bukak booth..jum r gi :)

Sunah Mohammad said...

alamak kak shida mengamok! haha~

erm..insya'Allah..ada senior ajak gak pi...(nak tau? tak pernah gi mana2 event kat danga bay sejak di johor..-_-")

azila said...

hahahha..en mat dpt nama baru...

cik pulau said...

waahhh.. cik pulau jauh di sini.. hanya mampu tengok kat tv jelah..
tapi yang kat sedenak tu nampak gaya memang kena tunggu update kat blog jela..huhu...^^,

Mat Gebu said...

Hahaha....aku memang baling koo dengan lesung batu, time sampai esok adyy...koo siapp lahh!!...hahaha..kejii betull mat kering nihhh!!!.

HATYCIKNUURUL said...

jom jom jom abg ady,.ke jom heboh,.hehe,.tp jhr skang asal petang je,ujan,.siap sedie la ye,.hehe

Along Usop said...

along btanding pesta pantun ukm pon jalan mase tu gak.. =.=

c-tea said...

alamk....sebenarnye entri nie ct tak pernah bace lagi..mungkin terlepas pandang..tapi ady...

kawan ady yang kak seha tu..adalah..senior ct kat limkokwing oke...wah..tak sangka dunia nie begitu kecil....

norinaomar said...

ady nak tahu..husband seha ialah bestfren saya,Muhammad Hafis,kawan dari sekolah rendah..wedding belah lelaki harini tapi saya tak dapat hadir,moga diorang dipanjangkan jodoh dan berkekalan hingga akhir hayat