Sunah Suka Sakura dot com

Thursday, March 10, 2011

Blogger yang disenaraikan untuk merebut hadiah utama - "Program TV Saya Sendiri - Ady Budika Contest"

Setelah dinilai oleh pihak2 berkecuali..maka disenaraikan antara yang bakal merebut hadiah utama...

SEmua yang ady tengok dan belek...semua2 pun WOW!! ada yang ady amat2 suke..tapi tak disenaraikan lak oleh pihak berkecuali itu..sangat2 mengujakan... Serius sebenrnya kalau nak ikot ady..ada satu entri itu, amat la ady minat..tapi tak lepas masuk lak untuk senarai ini...

Ramai luahkan idea untuk proram tv sendiri ini...Ada yang nak wat fesyen ....Reality show, Talk Show, etc.... Dan ada yang ideanya dah dapat masuk tv pun..kagum2....

So inilah senarai yang berjaya mara ke peringkat seterusnya..errr..heheheheehhe

1 - eddy syrol

2 - kemei

3 - qin zyie

4 - Gaven

5 - Abuya Hayat

6 - norinaomar

7 - GadisGula-gula

8 - akmall

9 - Mutiara Bernilai

10 - putERi-kAtEk

11 - MahabbahOhAyin

12 - Mama Zharfan

13 - iNtAnAdiA-

Setiap diatas akan mendapat cenderahati dari pihak penaja....
senarai hadiah adalah seperti dibawah....

*Satu hadiah utama (sorg jer menang)


*hadiah key chain atau tali hdset tu untuk setiap sorg... Mr Froogy lak 2 org yang terpilih akan memenanginya...Dan masih ada hadiah sampingan lain yang comel2 atas ihsan penaja :)



Nantikan pengumuman Pemenang yang kita cari....


*Pemilihan ini dinilai dari pelbagai aspek...maaf jika ada yang tidak berpuas hati T_T Ady pun ada yang berminat..tapi tak disenaraikan... Apa pun thanks sangat2 pada semua yang sudi sertai...


____________________________________________________________________


21 comments:

Sunah Mohammad said...

huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

nak froggy!!!!!!!!!!!! tak berjaya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! merajuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

putERi-kAtEk said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaa........... nama saya no 10!!!! hahahahaa...

hekhekhek...

malu malu

taufiq helios said...

majok gak...

sis sunah..jum majok 24 jam dgn abg ady nih..huwaaaa~

Amira Anorah said...

oloooo..nak masuk getek..:(
nak katak pisang tu..:(

Abuya Hayat said...

kita bako no 5 tuer....
kita bako dier....
hehehehe.... XD

GadisGula-gula said...

assalammualaikum.. ady.. nak tnye.. awq tak salah taip kan yang number 7 tu kan?? sye tak mimpi kan?? wuarghhh!! thanks Ady!! haha~ tersenarai jugak.. ta sabar nak dpt katak..

Miss Ran said...

erm dah 3 entry cte sal mat gebu dan mask memask...entahla..pape pon tahniah pemenang

AdyBudika said...

maaf pada yang tak tersenarai...

ER.....miss ran..takde senarai program masak2 kat senarai ini..errr..... mybe tersalah baca kot..diorg letak contoh yang ady masukkan sebelum ini..then diorg huraikan mereka punya..errrr...

Wan Zulqhairi said...

huhu..dah tersingkir... maybe saya nyer salah konsep kot.. kena ada kaitan ngn blogger ek?? huhu..

MahabbahOhAyin said...

err.
no 11?
hoyeah hoyeah!
inchik katakkk! jom kapel? huhu~

~...AmALinA....~ said...

waaaaa nak froggyyy jgk..=( majokkkk..=p

-iNtAnAdiA- said...

alhamdulillah...dapat Top 13

thanks =)

bell bebet said...

sgt sedih x dpt..... :( :(

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

congrats...wahh, dh kuar ea snarai top 13 :)

♥Adinda Nurul♥ said...

waa~xtsnrai~sdhnya :(

Mama Zharfan said...

hoyeh!! me shortlisted. tq ady!! moga2 ada ler rezeki me, tak dpt perfume, dpt froggy pun me suka banget!!!

Gaven said...

err.. nampaknya lagi ramai yg minat katak drp perfume..
nak katak gak!!! hehehheh ^^

Mutiara Bernilai said...

pagi2 trus dtg sini..

aish, no 9?

Alhamdulillah, Tenkiu En Ady!

tp..

mcm..

mcm tipis nak dpt Mr Froggy..

atoi, dpt x Mr froggy ni..

!_______________________!"

nazrul ashraff said...

aku nak bakar froggy..gagaga...waaa...congrate to yang msuk top 13.. nasib baik ada hadiah yad'z..gagagaga..tapi nak froggy gak.haha

qin said...

Ya Allah,bia btol dpat top 13..xtau nak ckap ape la..alhamdulillah..thanx lot ye bro ady:)

HafizRahman.com said...

xterpilih sebab xdak rezeki...buat ounya la panjang entry...waaaa tak puas hati!!haha