Sunah Suka Sakura dot com

Friday, March 11, 2011

Supering kat TV3 yang belum disiarkan..Aku dedahkan lebih awal...SYhhhhhh...

Saksikan video dibawah


Lihatlah gaya opismate aku bila masing2 otak dah tak betol... Semua pun ada keje masing2..tapi dalam menghadapi saat2 strees ini semua pun macam seakan dah tak betol dah...

Yang baju biru tu sebenrnya paling pemalu tu kat opis..orangnya sopan santun....tinggi budi pekerti...sesuai kalau nak dijadikan suami atau menantu....

Yang busy wat keje tu...Haaaaaa....die la salah sorg yang  buat supering "now" "next" kat tv media prima...apa yang anda semua lihat kat pc milik beliau itu sebenrnya belum digunakan kat tv3 tau..so kiranya korg la antara org pertama yang leh lihat..insyaallah isnin depan dah settle :)

Yang tukang record...die ada kasut baru...laptop baru...tv baru.... So memang tengah laris la kalo sape2 nak berkenalan sekarang....meh aku tolong tapiskan kalo ada sape2 yang berminat :P

Yang tolak troli lagi la...paling bajet best...mulot paling murai...gaya paling taknak cikai...Bajet comel paling pandai... Die neh handle live show... Tapi dengar kata akan meninggalkan dept kitorg tak lama lagi..Aduh...sunyi gler lepas neh!!!!! (jum rokok)


So korg2 kat luar sana..apa kata jadikan kitorg sebagai contoh kalau dah rasa tensyen sangat kat opis..leh buat drama sebabak pun dah kira cukup la tu :P


____________________________________________________________________


14 comments:

Miss Ran said...

kaco org buat keje..ish3

c-tea said...

sangat kelaka oke..cara ady cerita memang best

putERi-kAtEk said...

waaa!!!!!!!!!!!! kelakar gila naik troli!!!! nak naik jugak!!! hahahahaa mcm best je

rosmina samin said...

sgt2 faham situasi "tensen di ofis"... jadinyer mcmnilaaa muahahaha... sekian ^^

GadisGula-gula said...

haaa!!! curi tulang ayam!!

haRis kaiTo said...

ha3!!adoii~ape daaa~

p/s:aq follower ke 666!!cantek~

ayucinta said...

best pulak tngok situasi di opis ady..:)

Sunah Mohammad said...

hoh! yang baju biru tu mesej2 masa keje..kene gitau paul moss ni...ahahaha~

sampai part tu je dapat nengok...tenet tak bagi tengok pert lain..-_-"

gigiAriEma said...

yang paling rajin sekali yang buat entry ni la.. hehe :)

... said...

as salam..
wah!! ni sangggggattt menarik!
yaa~ manhu lagi aktiviti belakang tabir~
wah! teruja~

=)

thanks.sedang tunggu loading.hoho~

... said...

wow~
blogger angka 666.
haha~ saya mahu unfollow. lepas tu follow~

=p

eh..jap.nanti ranking jatuh la.dah follow lama2.sob2.rugiii

srikandi cinta said...

follow me back :)
tq.heeheee

shahjiehan said...

o0o main msg je eaa!!! kantoi


hahahha

NadiRah said...

ingtkan jajan supering!! hahaha