Sunah Suka Sakura dot com

Tuesday, March 1, 2011

Takde entri? kita wat entri - Follower yang kene hari ini - ( 3 ) ARGHHHHHH

Takde entri..tapi nak gak wat entri..so inilah cara aku yang terbaru.. Kalau aku rasa takde entri untuk aku kongsi..aku akan cuba buat cabutan bertuah follower...

Dalam segmen ini, aku akan buat satu cabutan...dan melalui cabutan itu aku akan cuba kenalkan korg semua dengan seorg follower aku...

Amacam?? nice tak?? hehehehhe..kira nie nak kasi korg berdebar la....
tak berdebar pun eh??? errrr..(tolong buat berdebar perlissssssss)


Ok untuk kali ketiga....Blog yang terkena adalah--->BRO BEN ASHAARI

HOH???!!!!!! SAPE YANG KENE KALI INI???!!!! ARGHHHHHHHHHHHHHHH..Ady tarik nafas Ady..tarik nafas....

Fuh....demi mencapai misi aku..so aku tetap nak komen blog ini...Setiap org ada pendapat masing2 kan??

ok aku mulakan ,

*Gaya macho ..kalau sarungkan baju melayu n pegang laptop..lagi cool..grrr

◙ Header n background - warna coklat, rasa cool dengan warna elemen tanah...Gambar owner posing sambil tenung jauh walaupun laptop kat atas lutut...aku tafsirkan yang pemilik blog ini berwawasn serta bermatlamat dalam melakukan sesuatu..mybe he think before he act :)

◙ Pasal entri...banyak segmen yang dianjurkan untuk semua blogger... Dan ini baik untuk semua kerana ini macam jalan tengah untuk semua blogger berkenalan dilaman tuan empunya blog ini... Kebanyakkan blog bercerita mengenai pengalaman dan pengetahuan untuk dikongsi bersama-sama.

◙ Ada gak benda yang tak berapa sedap mata aku tengok kat blog BRO BEN ASHAARI ini..jujur...errr...tak suke tengok sebab blog aku takde kat list feed die..ahahaha (jeles dengan insan2 yang dijadikan list feed)

◙ Dari segi design dan layout..aku rasa BRO BEN ASHAARI tak terlalu beratkan sangat kot..simple..mudah loading..tu dah cukup buat org lain tak segan silu singgah kat blog BRO BEN ASHAARI.. kalau blog berat2 neh aku pun malas nak bukak..tunggu loading berjam untuk lihat satu gadjet jer...lebih baik aku close jer..errr...jujur neh...errr

◙ tu jer yang aku berani nak tulis..grrr...dari mata pandangan seorang "√§ku". buat tuan tanah..mintak maaf kalau terasa dengan komen aku yang bukan dari jemari pakar..sorry lagi sekali...


◙ So korg leh singgah blog --->BRO BEN ASHAARI Dan korg pun nilaikan dan bandingkan dengan apa yang aku rasa... tak semestinya sama kan :)


*Buat semua blogger yang rasa ingin jadikan BRO BEN ASHAARIsebagai ikon dalam berblogging, aku cadangkan korg belek ape kurang dan lebih kat blog BRO BEN ASHAARI dan kat situ korg akan nampak kenapa blog BRO BEN ASHAARI boleh kukuh





......................................................................


9 comments:

Mat Gebu said...

Tulisan dia pun makin matang....yelah aku nya tulisan tak leh lah nak sama kan dgn ben, sebab bakat kami laennn..tapi serius cakap lah dia ok punya olang, nampak je macam 'BERLAGAKKK"....

AdyBudika said...

aku tak perasan sangat cara die yang dulu mat....cuma apa yang aku lihat skang..die kalau bile dalam entri2 yang serius...aku kan baca dua tiga kali...sebab aku takot ada input yang aku terlepas pandang..errrr

AdyBudika said...

eh mat....aku punya pertanyaan pasal tv tu lom tamat eh..ko fikir dulu..errrr

aDisH.sHidA said...

wah ady lamar en MG ke

cik pulau said...

errr.. mesti nak suruh CMG jadi pengadil ni?? lalala~ ^^,

Sunah Mohammad said...

haaaa???? nape enchek ben leh dapat ni?? abang tutup tak mata tu masa pilih? abang skodeng2 intai2 sikit eh? :p

hish! jeles nih....nak jugak! cepat review blog saya!!!! hahaha~

nIsYa said...

wee!! segmen yg baguz. Kamu kreatif!

BEN ASHAARI said...

THANKS BRO..

SaYraH WonDerLanD said...

perghh encik ady peratikan blog smp macam tu sekali ke? Siap tafsir blog ag macam mana. Pergh!!!