Sunah Suka Sakura dot com

Sunday, March 6, 2011

Takde entri? kita wat entri - Follower yang kene hari ini - (6)

Kali ini Ady pilih 3 blog ini...hehhe..

so sama2 kita terjah jum.....

Sekadar pandangan aku yang baru sebulan jagung ni k..kalau rasa salah..tolong betulkan..errr...cuma pandangan pribadi....

--->Fireworks, Joel Leslie

--->-iNtAnAdiA-

--->norinaomar



So untuk --->Fireworks, Joel Leslie

Wahhhh..masuk jer terus bersinar mata..penuh warna warni~~~Ceria amat..mood terus naik !!!memang blog ni buat aku tersenyum..lagi la baca die punya tagline " i am not special, but limited edition " comelnya!!! ahahaha..suke2...

*Header penuh ceria...

Kalau nak sebut pasal entri..tak banyak sangat..errr..masih lom asah kot no? :) so tak banyak sangat enri yang leh aku belek..die banyak menyahut cabaran rakan blogger yang lain..niat suci tuh..sama2 support rakan2...

tak banyak leh komen..sebab belek2 entri, memang banyak die punya entri pasal join seruan rakan2 blogger jer :) kita tunggu entri die lepas nie lak k :)

So leh say hi kat empunya blog k...

--->Fireworks, Joel Leslie



___________________________________________________________________________


-iNtAnAdiA-


Menarik pasal pemilik blog ini...beliau merupakan seorang pelajar UNIVERSITI TEKNOLOGI PETRONAS, MALAYSIA, master student yang tengah berusaha siapkan research tapi still nak online 24 jam.. heheheheh..menarik~!!!

*header yang cukup simple..nice

Meminati anuar Zain, sebab die kata anuar zain tu handsome macam ady??!! wahhhh....betol ker???

Wah..ade lagi yang aku suke kat blog ini!~~!!!!... die ada banyak entri yang mengajar...suke2..macam entri ini --->-how to pronounce ..sukenya....

Tapi mungkin atas kesibukan die dalam belajar mancari ilmu..die tak punya banyak masa untuk update entri die..Teruskan blogging k..sebab suke pendekatan anda itu :)

So singgah2 la blog milik --->-iNtAnAdiA-


_________________________________________________________________________



norinaomar

Wahhhhh..cukup simple..antara blog yang macam ni la aku suke...bersih jer...heheheeh..takde serabai n sarat....

*Good Morning Cekgu..heeheh

tapi...ramai yang lom sedar akan kehadiran rakan blogger kita yang sorg neh...apa kata kita ramapi2 pakat serbu blog die lepas neh?? heheheheheh

Pssst...Pstt...Die nie cikgu yang cantik la..grrr...eh eh..bukan mengayat tau..tak caya korg gi la tengok :P

pasal entri..die nie suke bercerita...dan entri yang menarik minat aku adalah --->Pandangan mata selalu menipu

So singgah2 meh blog ini eh?? ---->norinaomar



_____________________________________________________________________________


10 comments:

Sunah Mohammad said...

yang kedua tu...err.. <-- terasa pulak..hahaha~

AdyBudika said...

hehheehheheheh

eqhaZIN said...

sila2 la lihat blog saya dan komen.
tunjuk anda amat sy hargai :)

cik yuz said...

xnk terjah blog kite ke?hehe

nIsYa said...

blog yg simple la bgs. Kemas je. Tenang mata menatapnye hehee

norinaomar said...

ady,terkesima seketika..memerlukan support dari kalian semua..thanks ady..

rosmina samin said...

Saya??? ^^ muahahaha

-iNtAnAdiA- said...

thanks datang melawat blog =)

-iNtAnAdiA- said...
This comment has been removed by the author.
Joel Leslie said...

terlambat pula bc pasal review ni . thx sbb dah review tau . sy akn memperhebatkan lagi entry2 saya . thk u !! :)