Sunah Suka Sakura dot com

Friday, March 4, 2011

Takde entri? kita wat entri - Follower yang kene hari ini - (4)

Selepas ada beberapa blogger yang berikan keizinan untuk ady singgah blog...Akhirnya hari ni Ady sempat nak belek2 tiga blog :)

Ala..sekadar pendapat pribadi dari blogger sebulan jagung ni je :)
harap kalau tak betul tu, tolong betolkan eh :)

tiga blog tu adalah

--->Miss Ran

--->C-TEA

---> E-ra paSha


untuk Miss Ran :)

-Menggunakan trademark "Buta+Pekak+Bisu = CINTA" , sungguh bermadah..penuh dengan 1001 makna...pada pandangan ady, kata2 itu bermaksud cinta akan hadir tanpa kita sedar..hanyarnya kadang2 tidak kita nampak, tak mampu terucap dan takkan dipengaruhi oleh kata2 orang sekeliling...tapi bagi pemilik laman...ady tak pasti lak :)

- Header :
*ada kartun la..hehehheeh..so mybe die ni suke anime kot no :P tapi entri lak...errr..macam takde lak pasal anime2 nie..ker die suke watak2 kartun..comel...

-Entri:
die banyak wat nukilan..suke!!! sebab die kretif bila bermadah...sungguh best!!!
Banyak jugak perkongsian maklumat kat blog milik misran ini :)ada cerita, dakwah,berita , informasi dan lain2...

:)

Untuk kenal lebih lanjut sila klik disini --->Miss Ran




C-TEA

*Header C-Tea

pertama kali bukak, perkara pertama terlintas kat minda "KEMAS"... aha blog C-tea nie kemas..semuanya tersusun..tak banyak gadjet sangat...cool..simple...

Psstttt...C-Tea ni buat perkhidmatan design header..hehehehe..so sape2 nak buat header tu apa kata leh mintak khidmat die :)

Tak banyak nak komen pasal blog die ni..kemas jer....

Pasal entri..Ady suke banyak gak..sampai tak tersenarai :P

Yang paling best pasal Cik C-Tea kita neh...die letak feed blog ady kat blog die la..hehehehe..thanks2 :)

Untuk kenal lebih lanjut sila klik disini --->C-TEA





E-ra paSha

*Header Milik E-re

pertama kali singgah..errr...benda pertama aku kata...errr...."banyaknya aksesori"...

Errrr.....E-ra, serius terlalu banyak gadjet kat blog E-ra..memang suke macam tu eh?? jap2..kawan2..apa kata kita try singgah kat blog milik E-ra...korg rasa aksesori die ok atau terlalu banyak....

Sorry e-ra...nie cuma pendapat pribadi..err...mybe ady jenis yang tak berapa suke yang banyak2 gadjet kot..sebab boleh beratkan loading kat blog...

Ada lagu gak..santai...

Yang paling uniknya E-ra ni...die nie sangat peramah..die suke singgah2 blog milik org lain dan kasi komen :)

Untuk kenal lebih lanjut sila klik disini ---> E-ra paSha



Ada lagi baki blog yang akan Ady review... :) nie cuma pendapat pribadi tau..kalau ada rasa tak betul...bagitau ady k... sorry.... T_T


*Dalam berjuta bintang yang berkelip, akan yakin satu hari nanti salah satu bintang itu akan jadi milik aku




.......................................................................


14 comments:

fRaMe+LenSeS said...

wahh adi.. kata2 adik kat bawah tu sempoi2 la.. nadh nak pjm ya. ;) sweet.. ;) suka3..

Sunah Mohammad said...

miss ran!!! saya suka dia! sebab dia buat cerita best lakonan saya dengan niq! hahaha~

AdyBudika said...

eerrrr..nadh n sunah..lepas nie pasal korg lak eh..errrr....

Nadh..ambik je :)

Sunah..saya lak suke awak :)

c-tea said...

thanks ady...promot service ct lagi kat situ...thanks...nak sayang ady lah macam nie..hehehe

AdyBudika said...

sayang die gak..errrrr

Sunah Mohammad said...

erk...*blushing lagik*

AdyBudika said...

ahahahahaahahaha

Sunah Mohammad said...

ops~ 'tak nampak' komen kat atas tu...=.=

AdyBudika said...

errrr...Gulp!!!! jum sedenak minggu depan :)

Sunah Mohammad said...

hahaha! err..boleh ke? che mat bagi ke? huhuhu...nak gak jumpa enchek ben..err..(enchek ben jek~:p)

al_hakim said...

wah..ade riview untuk follower kan..=)

HATYCIKNUURUL said...

err,abg ady ngn sunah sakura ni bercinta ke?,..wuwuwuwuu,sori klu salah,.sy xtau,..hehe,..klu salah,jgn malukn sy tau,.hahahaha

Miss Ran said...

tersengih..tersenyum..terkembang macam belon...wahhh larikk

buat ady tengs..hehe ske "ran" je..tak minat katon2 ni

sunah pulak nanti ade idea buat hero ady, sunah heroin okeh? wakaka bajet best je penulis ni=P

Niena Pengembara Ilahi said...

miss ran.. suka jgak :D