Sunah Suka Sakura dot com

Sunday, March 6, 2011

Tunjuk ajarku Sifu!!! Ada sape2 perlukan protege??

Rancangan MENTOR akan memulakan konsert pertamanya malam ini..huhuhuhu..so bahang pertandingan reality ini baru nak bermula....

Apa kaitan dengan aku?? Aku pun sedang nak intai2 kalau ada mana2 sifu yang sudi ambik aku jadi protegenya..jeeheheheheeh..so apa yang perlu lakukan???


Senaraikan kretirea2 yang aku kene penuhi?? Sebab aku bercita2 tinggi dalam dunia blogging neh..heheheheh..agar sebaris dengan Ben, Mat Gebu, Red Mummy etc....

Takde sape ke nak tolong gilap aku agar berkilat neh??? ker aku leh terus berdiri dengan sendiri tanpa mentor2 yang mendidik?? grr.... diorg dulu pn bermula dengan satu impain dan start dengan 0 gakn kan???

*Berusaha dan terus berusaha mendaki


So tak mustahil kita semua mampu melangkah dari satu tangga ke satu tangga kejayaan... Insyaallah....


*kita jatuh terluka, dan haruslah bangkit melangkah kembali..ubatkan luka itu dengan keazaman



13 comments:

incik mumu said...

protege lah~~..
bukan portage..
gigih lah ako pk ape menatang portage tuh~~.. hahaha..

Anonymous said...

betul2..go ady go...go go go!!!

AdyBudika said...

thanks2..hehe..thanks betolkan..biasa la..baru nak belajar omputeh..kat sekolah pondok dulu taaknak belajar

Anonymous said...

omputeh ckap..sometimes when we reach the stars we fall short n must pick ourselves back up..hehehe

Sunah Mohammad said...

kriteria:

1. bersemangat update blog setiap hari
2. kene justify entry :p
2. kene selalu baca entry kat blog Sunah Suka Sakura dot com :D
3. kene jadi pengomen setia...hahaha!

guro saje!

Anonymous said...

lagi 1 ckap epic omputeh: going to the moon is important. Move up and move ahead. We choose to go to the moon not because it is easy but because it is HARD...suit ady kan...hehehe

Anonymous said...

nak g tido..tata ady...c u

shahjiehan said...

hahahha... ilmu kene cari..

anak murid kene cari cikgu,bukan cikgu cari anak murid,

malu bertanya, sesat jalan.. so rajen2 kan bertanya.. hehehhe

adi x foolow blog shah lagi ke??

shahjiehan said...

hehehe.. tq taw

rosmina samin said...

starting dari zero to million ^^ byk usaha kena buat

nazrul ashraff said...

wiii...aku ingt ady cari protege..jajajaja..upenya ady cari mentor..kih kih kih..

AdyBudika said...

aku lom layak beb..baru lagi..huhuhuuh...

fRaMe+LenSeS said...

nadh sokong.. all the besh ady.. kamu buleh lakukan.. ;))