Sunah Suka Sakura dot com

Friday, April 8, 2011

Alkisah 3k ( Kyerul, Katek, Kirin ) aku masih berhutang entri dengan mereka.

Ok...hari ni entri penghargaan akan menjadi entri pertama aku... Penghargaan buat individu 3k kita ini... 



Kyerul.

sebenarnya aku kenal mamat ni masa pertama kali join gathering..  Sebab penampilan die terlalu unik...grrrr... Dalam ramai2..die yang berpakaian paling unik..berbaju melayu...sakan.... tapi rasanya die la orang pertama tegur aku...walaupun sekadar "blogger eh? nak ambik gambar..." hadoi....mentang2 la time tu aku tak eknal sape2...aku pegi pun selepas seminggu join SB...urmm..tapi kat SB la aku banyak mempromosikan hasil karyaku ini... Apa pun budaknya "agak"baik...

Namun semalam, die telah membuatku merasa bahang..suam2 gitu....errr..kenapa?? singgah2 la entri die ini k. Entri Juling . takpe2 Kyerul..ada masa aku balas...ko tunggu jer time aku banyak masa online..ahahahah..aku akan buktikan ko akan terkena jugak satu hari annti...time tu baru ko tau langit tu tinggi ker rendah..ahahahhha.

So aku ada satu hutang entri dengan ko... Entri balas Entri Juling




Ni anak buah aku yang comel..namanya yang sebanr adalah siti hasutik..eh..yer ker katek?? terlupa ler malam tadi..ape eh?? errrrr.... Die ni aku kenal macam mane eh??? terlupa lak..rasanya dari ..dari mana tah..tak dapat nak ingat...grrr....yang pasti die pemenang untuk salah satu peraduan yang aku anjurkan...Dah hasil  kemenangan beliau itu..maka terjadilah penderaan seperti entri---> INI. Dan ada jugak entri panas seperti ---> INI

So melalui entri itu jugak la aku ada bagitau mengenai sesuatu yang berkaitan... Errr...aku lom siapkan entri balas untuk entri  katek tu...errrrr...sunah nak ambik gambar la katek..individu yang aku maksudkan tu asyik merayap jer..so bila dah dapat ambik gambar die...baru pakcik buat entri tu k...errrr



Hoh??? nape lak Kirin???? korg jangan tau tau....malam tadi kan.....errrr...nak bagitau ker??? errrrr..... rasa bagitau jelah kot...errrrr.....Kirin yang meletop-letop nie telah sms aku tauuuuuuuuu...Waaaaa....rasa macam best lak artis sms aku..errrrr.....ok2..smsnya berbunyi seperti dibawah

"Selamat malam warga KBU...Assalamualaikum...*macam kat wall KBU lak, Cepat like.hahaha* - KSP-

jangan tak tau....sms pun ada org like dan balas tau...tau sape yang balas status tu??? SHIDA!!!!!!! nie lak apa yang shida balas

"Selamat malam warga KBU...Assalamualaikum...*macam kat wall KBU lak, Cepat like.hahaha*-copy paste @KSP- kenapa takleh tag ni."

Hadoi...dah parah dah kawan2 aku neh..ahahahaha..sampai sms pun leh dijadikan macam wall FB..grrr....ahahahaha...


So tamatlah alkisah 3K... buat sesiapa yang aku masih hutang entri..bagitau eh...errrr...


Ady Budika





7 comments:

cik pulau said...

abg ady hutang entri dengan cik pulau.
cepat-cepat.. hahaha..
dah dah. berenang laju-laju balik ke pulau.. ^^,

forever love said...

hahaha.. gler ah!.. semua nk jadikan macam fb.. rasa dalam ruang komen entry pun nk kene ada button like la.. haha

Sunah Mohammad said...

erkkk...gambar pe ekksss? ahahaha~ lagi satu..kak shida pun antar mesej tu..ahahaha~ lawak jeee...

Along Usop said...

aku taw name katek!.. hhahahkk.. =p

KyêrulL said...

HAHAHAHAHHAHA!! langit tinggi ko yg rendah HAHAHA!! gurau² sayangggg xmo xmo xmo tacink.. nanti i tak SuperSavers u kang.. HAHAHAHAHA

b a m b a m ' s said...

aku?

~Kirin Selama Perak~ said...

tunggu SMS malam ni lak taw !
ada lagi.
:)