Sunah Suka Sakura dot com

Friday, April 15, 2011

BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT !

kartun yang paling aku suka!!!!!! GERENTI TAK SAMA DENGAN ORANG LAIN!!!!


TOMATOMAN

rindunya cite neh


Aku suke kartun nie sebab wataknya comel2.. Dan aku suke semua watak dalam nie pun semua buah-buahan  dan sayuran... i love Puteri Peace..ahahaha..

Kartun yang paling aku tak suke :

Muscleman 

Hero yang paling buruk pernah aku kenal..ahahahaha... :P

Kalau aku leh jadi superhero..nak jadi invesibleman..ehh..ni kira superhero ker??? tak pun fantaztic four tuh :)
ala yang jesicca alba tu la...leh hilang tuh..hehehehe.. Yang penting hero yang leh hilang..ahahaha

Nak join gak??
sila klik baner dibawah




32 comments:

bersama kak Es said...

tomatoman ni pun zaman kakEs gak. Memang syok tapi rasanya time2 maghrib cerita dia kann..time tu mmg kena ligan la kalau layan TV hahaha

mizzkechique said...

betul..rindu kt tomatoman.... bile cite kat kawan2, depa xtau kartun ni..pelik..

HeziqaMushadadLee said...

abang ady nak jadi inversible man nak skodeng sape?hik hik hik

AdyBudika said...

hadoi..ahahahhaahahaha

Sal Saari said...

tomatoman???? tak pernah lak tengok kartun ni...salam kenal..

Muslimah Optimis said...

hahahahha... kenapakah abang ady hanya meninggalkan gelak di Laman MO.. hhohoho...

tomatoman tu kenapa saya tak pernah tengok ek??

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

apasal LM tak jmp citer ni dulu ek?adehh pelik ni.zaman bila lak ady lahir..ke LM asik tgk doraemon dan gaban sampai tak alih citer lain?

AdyBudika said...

aahahhah LM..ady dah kategori vateren..heheh

fRaMe+LenSeS said...

terbaek ady. nadh suka jugak hat ni.. ahahahaha

wanie misa amane said...

Rasa mcm kembali ke zaman kanak-kanak kan dengan segmen Abg Ben kali ni ^___^

eyjalukman said...

wakakaka;p
muscleman tu pn tak suka , geli tgk dia . haha;D

ehh , tomatoman ni zaman bila ?

haa , sama laa jadi sue storm . haha

efa nur said...

tomatoman?? tak kenal la pulak..hikhik :D

senyumSOYA said...

tomatoman!!! heheh..
suka ngn watak meow tu gak..heheheh

Salim Harmanain said...

tomotoman best.. :)

Solihin Zubir said...

tomatoman? hahaha.. aku suka jugak layan kartun ni dlu.. heheh..

faraa halim said...

tomatoman?? mmg lain dri yg lain hehe

Hazrina Erin said...

rindu tomatoman lakkk~da lama xde cite tuu~T_T

jom baca sy punya^^
http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-budak-sat.html

KANTA MATA KELABU said...

haha.. jengok dari segmen BEN.. jenguk sambil follow.. visit mine sekali yerr.. join segmen nie gak.. jemput datng ke umah tau??

http://zarul90soul.blogspot.com/

Lulu caldina said...

eheh, terasa seperti kanak-kanak riang kan bila buat segmen ni..

TYNTHA LANA said...

tomatoman?muscleman? napa lana xtau pe2 neh,uhuhuhu,xpe, meh jengok lana nye peberet n tak peberet:

http://lianapm.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-budak-sat.html

The Lady & Mr Vampire said...

x pnh tengok 2 2 kartun tu. haha

AdyBudika said...

hehehehehehe

MyMye MyMya said...

TOMATOMAN ?? mcm prnah dgr tapi x prnh tgk la krtun dia...hehehe

MyMye MyMya said...

TOMATOMAN ?? mcm prnah dgr tapi x prnh tgk la krtun dia...hehehe

erinn kechiik said...

tomatoman? xtauuuu. hehehe

mynameismy said...

tomatoman? kahkahkah

KyêrulL said...

aku 1st time nie tgk tomatoman!! demm xpernah tahu kot HAHAHAHA..

udin said...

haha.. tomatoman.. katun lama ni.. tapi sempoi.. ;)

Miss Ran said...

tomatoman zaman tok kaduk ke

haha tak penah tau..tak mmbesar dgn ini kartun..mmbesar ngn sailormoon ngn dragon ball..

rasa mude lak haha=P

Puteri Kasih said...

singgah dari blog Abg Ben...best kan bila dapat mengimbas kembali zaman kanak-kanak...

Jemput singgah ke blog saya :)

c-tea said...

tomatoman??apesal takpernah dengar..hehe

Sunah Mohammad said...

ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, sama lahhhhh!!!! suka tomatoman gak! ahahahha~ opsss~ kantoi pulak gi godek blog orang kul 2.30 pagi... :p