Sunah Suka Sakura dot com

Wednesday, April 6, 2011

BEN ASHAARI KASI GEGAR 1000 BLOG ( 5) !





10 BLOG YANG BEST


Sebab tuan blog ni join Game Survivor Sakura Budika.

sebab Sunah cakap blog ni best so aku tengok..memang best...so aku kata ini best!

sebab Sunah cakap blog ni best so aku tengok..memang best...so aku kata ini best!

Ni blog kakak tu...kawan ketat-ketat buah hati sunah...ehehehe...saya selalu jadi silent reader je kat sini...

sebab Sunah cakap blog ni best so aku tengok..memang best...so aku kata ini best!

Mesti la best, geng Selomon Puteri Katek ni...suke buat seloka dalam blog...

sebab Sunah cakap blog ni best so aku tengok..memang best...so aku kata ini best!

sebab Sunah cakap blog ni best so aku tengok..memang best...so aku kata ini best!

sebab Sunah cakap blog ni best so aku tengok..memang best...so aku kata ini best!

Ni blog Ustaz Amirul version Ustaz Fakhrul...hahaha~ Jadi mesti la besttt!sebab Sunah cakap blog ni best so aku tengok..memang best...so aku kata ini best!

Kamu! Jangan tengok je...cepat klik sekali semua url tu!!! Saya da review penat-penat niiii! Eh, tak penat pun, ok~ Hahaha~ Eh, cepat lah antar...adesss...sempat lagi nak borak-borak kat sini kan? Hahaha~ Takpe, takpe...best review blog ni...syabas Abang Ben!( nie pun copy paste dari blog sunah)


*masalah internet, so terpaksa buat macam ni..harap ben maafkan!!




!



14 comments:

cik pulau said...

perhh.. sume kak sunah ni..
ape kes ni abg ady oii..
ooo lupe. sehati sejiwa..
bagus2!!! lalala~


errkk.. berenang laju2 larikk...

FATIN HIDAYAH MUHAMAD said...

senang giler komen gune name sunah..kekekek

aDisH.sHidA said...

KENAPA SUNAH DIPILIH HAHAHAHHAA....ADY KENA WAT ENTRY DAH YG X MAU 2 TAHUN TU

Sunah Mohammad said...

ahahahaha! pentiruuuuu lagikkk!!!!

Miss Ran said...

erk kontrobesil.pencurik hehe

b a m b a m ' s said...

plagiat nie wehhhhhhh~!!

sunnahhhhh.. ko leh saman nieee!! ahahhahaha

c-tea said...

tahniah awak menag..jom singgah blog ct pulak

cool di akhirat

Dayana AZ said...

tahniahh!

dayana pn mng sme hik3

www.herstoriie.com

jmput2

mas saari said...

tahniah menang!
Mas pun menang jugak...hehehehe

UpProfits said...

Tahniah sbb menang segmen abg ben..

Sunah Mohammad said...

ahahahaha! kak CB! memang leh samannnn ni! da la menanggggg!!! huh!

b a m b a m ' s said...

ko saman dia.. kang leh bagi akak 50%! ahhahahaha..

Eryati said...

tahniah awak menang...sy pon menang sama....

cik pulau said...

tahniah menang segmen abg ben..^^,