Sunah Suka Sakura dot com

Saturday, April 9, 2011

Berita Terkini - Di Sunway Pyramid. Apa yang terjadi?

Sambungan dari cerita ----> INI

*Aku ambik peluang untuk bergambar jap..ahahahaha... Poyo gler...

Selepas makan, aku terus menuju ke tempat yang ingin aku tuju.. Dalam hati tak sabar melihat kemeriahan yang akan disaksikan... Berjalan ala berlari-lari anak neh... Tak sabar la katakan..namun.. Takde lak aku jumpe tempat yang aku cari itu... Urm... Terus cari kaunter pertanyaan : 


* so sinilah aku tanye pasal fair yang aku cari tuh....

Aku pun terus bertanya mengenai tempat ataupun event yang aku ingin sertai itu.. Muka orang kat kaunter pertanyaan itu berubah menjadi pelik.. Die kerut kening die... Die kata takde pulak event tu hari ni kat Sunway Pyramid tu.. Aku tak puas hati... So aku terus ambik masa nak online.. Nak check pasal event tu sekali lagi... Haaaaa.. Kan ada maklumat seperti kat poster tu.... Urmm... Belek punya belek....

*Hadoiyaaaa.....nape la leh tersilap tahun neh!! geram geram geram. ( tadi ade jer posternya....sekali aku balik check balik kat rumah...diorg dah remove dah poster tuh..hadoiiiiyaaaaa )


*Akibat terlalu malu dan kecewa... Aku akhirnya ambik keputusan untuk duduk atas kerusi ini.. Lantak la ada notis kat situ.. Janji aku nak jugak duduk..huh!!!! Awal pagi dah gerak sini, tapi hampeh!!!!


*Selamat tinggal Sunway Pyramid!!! ahaahhaahahahaha



21 comments:

aDisH.sHidA said...

hahahhaa...ady ady...mana pa n su awak tu....ke nak pinjam spek shida nie

NadiRah said...

wahahahha!!!!
nak gelak!!!
adoi!!!!
kenapa salah pndang ni...
x memasal malu...!
wahahhahah~~~

~...AmALinA....~ said...

hahahahaha~ ape da abg ni...len kali check tol2..adesss

shida anwar said...

ketawa golek2 sampai jalan..ngee...

Sunah Mohammad said...

ops! ahahahahahaha~ alhamdulillah...tak payah pergi yee.....

AdyBudika said...

ahahaahaahhaahha

AdyBudika said...

ahahaahaahhaahha

AdyBudika said...

ahahaahaahhaahha

z a k w a n said...

ketawa terbahak2

Si GaJus!!! said...

camne bley silap da...hahaha

AdyBudika said...

ahahaahahah

budak kampung said...

huhu...aku takde niat nak gelak tapi....huk3....adesss....camne la ....hahahahahha....kah3.....hysh...xbaik...silap2 diri sendri terkena nnti keh3

Mat Gebu said...

kesilapan teknikal...

farhah dzarif said...

HAHAA salah timing tu :D

farhah dzarif said...
This comment has been removed by the author.
BEN ASHAARI said...

aku kata dah.. abis la anak anak ko sunah woiiii.... ayahkuslow dot com ..

Miss Ran said...

bro ben nye komen...serius lawak..hahaha

Mr H said...

sabor je lahh.. hahaha.. terlambat setahun..

Sis-Lin said...

hahahaha....takpe Ady..tggu nx year plk year..hahahahah

Mat Gebu said...

@Sis_Linn - nx year nya dia pi, tapi tahun 2011 punya!!..hahaha

efa nur said...

hahahahaa..gelak guling2.. :D