Sunah Suka Sakura dot com

Tuesday, April 12, 2011

Bila "bekalan" dah habis...Aku gi cari kat Mr Gajus

Hadoi...rupanya tanpa sedar ubat yang aku makan dah habis...masalahnya hari-hari pun aku makan...sekali boleh lak tak perasan ubat tu dah habis... So ambil keputusan untuk merempit dipagi hari.. Kalau naik kete dah sah-sah jammed gler nak masuk PPUM tu... 

Sampai disana... Hek ellleeehhhhhhhh.... Takde ramai la plak..ambik jer number... Terus masuk ambik ubat... Dah tu... Aku ada janji nak jumpa seorang blogger yang berkerja di PPUM neh.. So aku pun tunggu la kat tempat yang disuruh.. Aku tunggu kat taman bunga keyhh... Errrr....bukan bukan... Die suh tunggu kat Cafe tingkat satu PPUM... Blogger yang aku maksudkan adalah Si Gajus

Setengah jam tunggu... Akhirnya muncullah blogger yang mula dikenali ramai ini... Die belanje makan keyh... Nasik Ayam Ani sup Utara lagi... 

* Inilah  Si Gajus kita... Hati2... Gambar curi keyhhhhhhh


*Nasik Ayam yang  Si Gajus belanje... Murah rezeki....

Setelah lebih kurang sejam lepak... Aku akhirnya mintak diri ... Nak kene balik siap2 keje.. heeehhehe... Apa pun Thanks kat  Si Gajus sebab sudi nak jumpe aku neh... Siap belanje makan lagi tuh.

Sebenrnya  Si Gajus nie adalah antara orang terawal kenal aku... Tapi belum pernah bersua muka atas sebab masing2 terikat dengan jadual keje yang tak tentu... Die mula kenal aku melalui entri aku dihantar ke Rawatan Kecemasan PPUM... Die berminat setelah membaca tulisan aku mengenai pusat dimana dia berkerja.. Percaya atau tidak, sebnarnya hidup kita semua akan sentiasa berkaitan... :)



Kitorang ada plan nak panjat Bukit Gasing minggu depan... 
Ade sape2 berminat nak join ker???




10 comments:

Nabila Shamsudin said...

bukit gasing kat mane eh..??

Sunah Mohammad said...

nak panjat bukit pulak???

bojie_boboy86 said...

bukit gasing...time sek dulu rajinla pergi sana...

Miss Ran said...

gayat tgk jalan tu...erk

Si GaJus!!! said...

ady thanks tau... cik sunah jom...

Tasha said...

bukit gasing tu kat mana?

AdyBudika said...

hehhehhe..bukit gasing dekat2 sini jer..kata si gajus..dekat2 sini tak tau lak kat ner...errrr....rasanya area p.j kot no :P

mynameismy said...

pergh dapnye mkn free!

Si GaJus!!! said...

bukit gasing.. dekat ngan tmpat keje aku.. PPUM a.k.a hospital university die kat jln gasing, pj..

zuwaidah said...

alhamdulillah, rezeki jangan ditolak...