Sunah Suka Sakura dot com

Tuesday, April 19, 2011

Bila blogger itu cakap sopan dengan Ady Budika... Dia adalah...

Aku cukup lemah bila ada blogger lain yang borak dengan aku dengan cara manja.. Dengan Mat Gebu aku tak heran sangat..sebab kami memang dah macam ni sejak dulu pun.. ERR...


Tadi ada seorang lagi blogger tegur aku... Rasa tenang jer borak dengan die... Aku rasa die seorang blogger yang sopan... Kalau die perempuan mybe tidak perlu nak dihairankan... Tapi die blogger lelaki.. Rasa tenang sangat chat dengan die.. Susun kata die teratur... Dan aku nampak die memang seorang yang terlalu menjaga perbuatan jugak... Pernah jumpa masa gathering Bloger Utagha...

Apa pun..semua orang pun kene jaga apa yang kita tuturkan.. Buat blogger yang aku maksudkan.. anda memang seorang yang  sungguh sopan.. Harap leh borak lagi... Good luck

Buat Ahli KBU korang cuba teka siapakah orangnya..



17 comments:

Bella Bell said...

suka lelaki soft-spoken macam tu :)

munet said...

siapakah beliau?? pakcu sofi kah? encik angah kah? siapakah??

Pakcu said...

kompem dah bukan pakcu ;p

waN Mohd Salim said...

huhuhuuh bukan saye yang pasti .. alahaiiiiiii

Izamir Ridzwan said...

bukan IR kot

fRaMe+LenSeS said...

sapa tu? tertanya2.. nk blajaQ dari dia.. ;)

*47!k@# said...

haha..siapakah beliau??main teka teki pulak dah~ (@_@)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

nak lah kenal ngan dia..ala ady ni...sorok2 lak

Sunah Mohammad said...

dia adalah..jeng jeng jeng...ggrrr!

cik pulau said...

mesti cik pulau kan...
hahaha,,,

*abg ady.. tak yah nak angkat kening wat muka pelik.. cik pulau tau cik pulau menipu okey... hahaha.."

Muslimah Optimis said...

hahahaha.. abang ady aima tau sapa.. dia ada ngaku kat aima sat2..wahahaha.. dia kata abang ady wat entry sai dia..hihihi... kalo pompuan abang ady akan jatuh hatikah?? hohoho

Adam Zulhilmi said...

-_________-"

Isteri Encek Bard said...

payah nk jumpa lelaki yang soft spoken cam tu

mynameismy said...

sapekah? calon suami terbaik tuh.. heeee~

Sari Yusa Ibrahim said...

errrrr! Adakah diaaaaaaaaa???

nora amila ghazali said...

errrr kalau teka dapat hadiah tak abg ady???? hehehe... asanya along nadh kot.. errr sebab?? hurmm dia selalu sopan jer ckp ngan adek dia nie.. laalala tul tak??

aDisH.sHidA said...

nadhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh xpun cikali