Sunah Suka Sakura dot com

Monday, April 25, 2011

Bila Dah Lama Tak Leh SMS...

Adoiyaaaaa..... Tersiksa gak kan bila ada hdset..tapi tak leh nak balas SMS yang orang hantar... Rasa macam nak letakkan hdset tu dalam sarung bantal jer.. 

Alkisahnya, dah dua hari rasanya hdset nie wat hal macam neh.. Die mungkin nak suh Ady call orang yang sms kot. Tapi Ady jenis yang tak suke sangat call kalau takde hal penting. Sebab takot mengganggu orang yang akan Ady call tu... So mula la hati tak tenteram kalau tak balas sms.. Terfikir kalau2 die fikirkan kita sombong ke ape ker...

Tadi lak dapat sms yang amat penting, nak balas tak lepas... nak call?? die cakap die tengah berdebar untuk membentangkan projek.. Cuma nak die tahu yang Ady doakan presentation die berjalan dengan lancar.. Insyaallah.... 

So buat sesiapa yang nak sms ady tu .. sila-silakanlah.. Hahahhaha.. Tapi buat sementara waktu Ady mintak maaf kalau sms anda tak berbalas...  hehehehehe..Insyaallah akan selesaikan secepat mungkin..



7 comments:

HeziqaMushadadLee said...

pergh!kalaw adek le,confirm moody satu hari..=))

Miss Ran said...

hahaha ady kantoi...

mestilah si dia berdebar..present tu..ramai panel..doakan die dr jauh..kalau gne ati mesti sampai..tak payah sms bagai ni=P

Along Usop said...

hahahaha... kalau lah sms tu macam postfb... lalalala

pinky said...

masalah apa?confuse gak ni....

izyantyPersonalTaste said...

maybe simcard yg rosak...selalu ingat hp je suka rosak..tapi kadang2 simcard yg bermasalah, cuba tukar simcard org lain letak dlm hp, n try sms ok tak...

AdyBudika said...

hehheehhehe..thanks2..thanks a lotz!!!

elinADNAN said...

boleyh gile xdapat mesej sehariiii