Sunah Suka Sakura dot com

Sunday, April 24, 2011

Bila PELAKON Itu cakap blog adybudika.com AWESOME.. Terharu lak..

Klik kat gambar untuk melihat dengan jelas

Komen Arja mengenai entri ----> INI


Errr... Arja... Sebenarnya kalau boleh aku taknak ko baca blog aku beb!!! aaahahahah..Sebab aku ada review filem ...dalam botol.. Grrr... Macam yang aku kata kat ko hari tu la... Aku tak berapa nak faham jalan cerita.. But your act is superb :P

Tapi kan Arja.. Kalau ko nak aku tulis cite ko sentiasa, aku ok jer.. So berikan aku keizinan itu.. Hehehehe... Sebab blogger sekarang lebih kepada reporter.. Salah satu individu yang berperanan mempromosikan artis-artis kini :)

So kalau ko ade masa.. Leh la join komuniti kami k... :)

Sesiapa yang ikuti perkembangan ARJA LEE boleh la like fanpage die eh....

Klik kat image untuk ke fanpage milik ARJA LEE



Orangnya sungguh baik hati.. Tak caya try la tegur :)







13 comments:

LaDy_aFieFa said...

arja lee??

AdyBudika said...

pelakon baru yang akan menggegarkan industri perfileman :)

mysara said...

wah...
skrg nama arja lee makin mngkat naik...

azlanmatt said...

best tgk dia brlakon...satu lakonan yg mantap...

AdyBudika said...

yerp..sokong :)

AMMAR YASIR said...

Perghh!! Pelakon tu puji

eddy syrol said...

tak tgk g lakonan dia tp dgr kata from his lecturer yang juga kawan baik dia, he is a good person personally....

Miss Ran said...

erk nak jgk selit arja lee

erk tak bole2...

terbayang cte tu..uwaaaa

PReDicToR said...

wahh plakon puji...awesome

Inche Vampire said...

siapa la agaknya arja lee. haha.. ok, skang dah tau..

Solihin Zubir said...

errr.. 1st time dgr nama arja lee.. =_='

el-janna said...

artis bru ea arja lee tu~~~~~

fuuyooh said...

wahhh pelakon puji..
Aku terpaksa