Sunah Suka Sakura dot com

Sunday, April 3, 2011

BLOG NI AKU RASA PATUT POPULAR LAA

Menyahut segmen Bro Ben


untuk sama2 join jugak...sila klik ----> SINI

Kalau boleh nak letak semua blog yang pernah singah blog ady...hadoi..semua la eh??..errr..tapi ben nak 5...nie kira terpilih dari yg lomen ady eh..err...apa pun semua pun layak popular k..errrrr

(well yang ni la yang paling kene popular..sebab aku pemiliknya..kalau tuan badan sendiri tak puji..sape lagi nak puji..lalalalalaal)

(yeahhhhhhhhhhhhhhhh...blog paling aku suka!!! dan die tak terlalu mencari populariti..die banyak berkonmgsi maklumat dengan aku..tabik spring kat ko beb..aku suka blog ko! )

(aku baru jatuh cinta dengan ketelusan empunya blog ini berkarya..aku jarang nak komen2 blog org lain..tapi tah ape tah blogger ini pakai sampai jemari aku nie nak jer singgah blog die)

( nie blog adik comel aku..so aku nak blog die popular..aku nak die bukan hanya berdasarkan donut beracun, tapi harap die akan mantapkan entri2 die lepas nie...)

(nie kira sambil berkarya sambil berjenaka, berdajwah, beremosi...kira macam cukup rasa kat blog ni )


menjadi popular?
Untuk menjadi popular, kena mantapkan diri dari pelbagai aspek..bukan hanya pada template blog..namun pada entri , pemilihan warna, imej dan lain2... 

Bak orang kata...dari mata turun kehati...

Pentingkah popular?? 
Penting..sebab kalau popular, kita akan mudah untuk merampas kepercayaan..eh nie kira popular dari sudut positif tau..bukan dari sudut negatif..ada gak org popular sebab sifat negatif k...So semua pun harap leh jadi popular sebab nilai positif yang kita terapkan :)



________________________________________________________



25 comments:

Miss Ran said...

wah nangis sekarang jugak..erk tatau nk kate pe..ade jgk org hargai pnulisan aku..weh aku nangis...larikkkkk

NadiRah said...

terjah blog tu..!!

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

salam..dtg dr segmen BA..

nur said...

NUR DARI SEGMEN BA..
BLOG ADY BUDIKA NI MMG PATUT POPULAR JUGA..

NAK BAGITAU HARITU BELAJAR DONUT KAT SINI JUGE.. TENGS.


JOM TENGOK GAMBAR BEST!!
JOM KE: ALL IN ONE

darxniq said...

aku?

Shahazrin said...

anda popular

~...AmALinA....~ said...

hahahaaha donut beracun??kijam2.. thanx abg!! skang pon tengah perbaiki lg tuk memantapkan entri..=)

Eman said...

terjahhhhhh!!
terjahhhh!!

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah c ney...;)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

fizalinolie said...

Singgah sini jugak... Hehehe.

fahmie firas said...

Jumpa awak di Blog Ben Ashaari
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
Klu free jemput singgah blog saya
http://fahmiefiras.blogspot.com/

solo molo said...

blog-blog fofuler...
blog solomolo mana ???
huwaa....

Pembawa_Wacana said...

Cik sunah wajib ada dalam blog ni..hehehe

4k3m[PIJA] said...

Terjah dari blog Abg Ben. =)
Salam Kenal...

Ched said...

jmp dr belog ben.. follow awk.. fofular2..

pRiNCe said...

betul2...bukan senang nak jadi popular kan...:)

saya doakan sume blog yg di listkan tu cepat popular...huhu

cik Dil said...

melwat belog2 fofularr kjp..hehhe ^.^

Syafiq Rosli said...

bgus2..teruskan berblog ok..

cik pulau said...

phewwiitt..

blog abg ady pun cik pulau rasa patut popular.. lalala~

shahjiehan said...

sob3...SJ x de lam list..huhuh


jom baca dan komen Rasuah : Duit kerajaan RM108b lesap

Zulfikar Hazri said...

Uihhh.. tersenarai sebagai blog paling popular.. ni yang terharu bangat ni... hehehe terima kasih banyak2 ye Ady. nanti aku banje Biskut hijau lumut lagi yeee.. :P

blog aku panjang berjela2.. takut org pening je bila baca.. :P

cik fza said...

dr blog abg ben.
dr mata turun ke hati. :)

c-tea said...

sama singgah dari segmen abg ben...mesti semua mereka yang tersenarai terbaik kan??jom lawat blog ct pulak..ct pun join

blog patut popular

sha said...

ooo, blog diorg.. memang patut popular..

gaung said...

yeayyy kami pom baca sunahsukasakura tue..love it!!salam kenal dari gaung melalui ben ashaari