Sunah Suka Sakura dot com

Friday, April 22, 2011

Hoh?!! WHATT???!! Rank 1 untuk Top Blogger???

Masuk atas tanpa rela.. Tapi akhirnya merelakan...
 Sebab ni pun salah satu promosi.. Tapi!!!!

Lihat jap gambar kat bawah!!!!
Masih tak percaya?? Klik kat image untuk lihat dengan lebih jelas!!

Adakah ini gara-gara promosi yang jiran aku lakukan??? 
WAhhhh... Dah tu dia siap print screen tuh... Sayang jiran lebey neh!! Errr.....

Sape2 yang rasa terdetik nak undi tu... Heheheeh.. Sila la k...
Tak paksa tau... T.T

Undi kat ----> SINI 


Apa pun thanks tau semua yg dah undi mahupun yang nak undi karang ...
Ady Budika





*Sebenarnya gambar rank adalah hasil photoshop by Sunah Mohammad.. Cuak???hahaha



8 comments:

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

fuuh~ sume dok update psl ni. abg ben, ady, yuyu...adoiii~ fofular...

FaKArePa!n said...

mantap lor..

Faizal Fredley said...

TAHNIAH ADY..PERGGHHH..TAK TERKEJAR AKU...

Sunah Mohammad said...

errr...hahaha~ kejam betul keje...

Sunah Mohammad said...

lupa nak cakap, terus ilang abang ben dari ranking..patutnya no 2 ke kan..hahahahaha~

Miss Ran said...

erk syg jiran??????

haha dah undi jugak

Sis-Lin said...

ermmm baru nak VOTE ni....tahniah, awak mmg ramai peminat, saya? jgn2 awak sorg je yg minat saya..hahahahahaaaaaaaaa

*47!k@# said...

puihh..terkejut chek..nseb xdk sakit jntung..ghupenye diphotoshopkan jer..grr..