Sunah Suka Sakura dot com

Tuesday, April 5, 2011

Jenayah Serius - 8 Blogger paparkan video sex di blog dan FB , Polis teruskan siasatan...

Melihat pada tajuk..mungkin ramai yang agak tertanya-tanya..Apakah???


Ok-ok.. izinkan Ady merungkai segalanya kat sini... Ini adalah memetik dari berita harian online....dan aktiviti yang sedang dilakukan oleh seorg blogger otai....


Jenayah Serius : ( dipetik dari Berita Harian Online)


Guru belasah murid hingga mati jenayah serius: TPM

Ini adalah berkenaan dari isu seorang guru sekolah agama yang telah memukul anak muridnya disekolah berasrama agama di perlis... Guru tersebut didakwa memukul pelajar tersebut sehingga mengakibatkan anak muridnya itu meninggal.. untuk berita lanjut sila layari ----> DISINI


8
Ini pula adalah kumpulan yang ady telah masuk dari segmen yang dianjurkan oleh Bro Ben Ashaari...hehehe..pengumpulan 1000 blogger..dan ady telah berjaya masuk ke kumpulan 8..kalau org cina kata..nie number ong maaaa.. So semua ahli kumpulan 8..meh kita bangkit!! kita jatuhkan pertualang itu!!!!!!
untuk melihat adakah anda turut kumpulan lapan..sila check---> DISINI


Blogger paparkan video sex di blog da FB - Polis lakukan siasatan

Ini juga adalah dipetik dari berita harian online... Berkenaan video seorg ahli politi yang mula tersebar dilaman2 web serta di blog2 tempatan.. Penyebaran ini jua terdapat pada lama sosial FB dan youtube...... Namun Siasatan berhubung rakaman video seks yang dikatakan mirip seorang pemimpin pembangkang di negara ini tidak terjejas meskipun sedutan daripada klip berkenaan sudah tersebar menerusi blog dan laman sosial termasuk Facebook...
Untuk mengetahu lebih lanjut...sila ke ---> SINI



2 comments:

EnY YuSniZaR said...

ada tengok juga semalam kt youtube... macam tkde apa2 pun :D

Mira Amirudin said...

jauhkan diri dari semua ni.tak mau tengok!huhu