Sunah Suka Sakura dot com

Friday, April 8, 2011

Kalau Aku Ini Mereka

Ok, Ady terpilih untuk bersama-sama dua lagi blogger berada di dalam satu kumpulan....

Dua Blog tersebut adalah :



Mak oiiii...dua2 blog yang aku bukak nie serentak..sebab nak mudahkan loading..sekali dua2 pun menjerit sakan dengan dua lagu yang berlainan rentak... hadoi.... apa kata korg berdua letak button play n pause kat situ...jangan la autoplay...terkejut tau pakcik yang sorg neh...

Untuk :


Blog yang agak kemas.. kombinasi warna yang sedap mata memandang.. Penggunaan warna hitam merah yang sungguh berkesan... so sesuai untuk semua org.. org yang rabun warna pun akan jelas untuk terjah blog milik amyzzkerol ini.. so mengenai template dan pemilihan warna.. Ady suke... hehehhe... tapi kan... errrr.. maaf eh... errr... Ady tak suke pic yang macam tu dijadikan header... errr.. gambar gigit2 neh macam agak.. agak... errr..... sorry... agak menunjukkan "kedebapan" anda.. heheheh... amponnnn (penuh satu skrin).. hadoi... maybe mata Ady yang tersalah tafsir.. sorry2... lihat header milik amyzzkerol ok... dan kalau boleh, kat homepage leh kurangkan jumlah post... rasanya ada 7 post kat main page.. apa kata kita kurangkan menjadi 3-4..leh kurangkan masa loading :)

header milik amyzzkerol

Mengenai entri, banyak join segmen, contest...ada gak entri yang dibuat sendiri..namun mata Ady banyak lihat segmen dan contest... errrr...yang bestnya!!!!! die pun ada video si gadis youtube... waaaaa...best2.... Najwa latiff... Dari segi bahasa pula..rasanya perlu ada sedikit perubahan kot?? errr...sebab Ady tak berape berkenan...maybe style anda macam ni kot ..errr....contoh ayat anda :

"whoooaaaaa.rilek ar der.wa bz sket jep"

Kalau boleh kita kurangkan shortform eh adik :)


waniemisamane

header die.. seksinya u.. hehehehehe

Mula2 masuk... ada warning la.... hadoi.. rasa macam masuk web lucah lak.. err... terlepas cakap lak.. tapi betul la.. kalau ady mula2 masuk.. rasa macam ada konten untuk org dewasa jer ker?? apa kata buang jer yang tu.. errr.. sebab rasanya blog anda nie sesuai jugak untuk adik2.. yang bawah umur..errrr

Benda pertama yang ady nampak, tulisan.. huhhuuh.. tak berapa nak mesra lak font yang digunakan.. errr... apa kata pilih tulisan yang lebih mesra pengguna? hehehehe

Pemilihan gadjet yang begitu banyak dan agak mengganggu.. Rasa macam bersepah lak.. nie leh beratkan page anda.. apa kata guna gadjet yang betul2 penting jer :)

Rasanya ini jelah apa yang ady nampak kat dua2 blog.. namun dua2 pun nice.. ade peluang untuk terus maju.. asalkan sudi terima kritikan dengan cara positif... thanks :)



7 comments:

wanie misa amane said...

Terima kasih En.Ady untuk kritikan anda :)

erinn kechiik said...

setuju dengan apa yg abg ady cakap tuh..

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

dah baca entry ni, dan dh jenguk blog kedua2nya. hmm, mmg kritikan mmbina...mereka perlu improve :)

atiey azha said...

wow ! kritikan yang sangat membina .. komen blog atiey pulak ... urgh ! huhuk !

Miss Ran said...

begitu bersopan ady mengomen..hehe

amyzzskazz said...

time kasih bro ady,,sye akan tukar header mengarut tu..ahaks :)

Sis-Lin said...

sis punya ko x nak komen? hahahahahaha