Sunah Suka Sakura dot com

Tuesday, April 19, 2011

Kek Lapis punca Mini Gathering?

Alang2 cuti.. Ambik kesempatan untuk menghantar kek Sarawak yang telah dibuat khas untuk adik-adik aku yang lain... So aktiviti aku penuh untuk hari ini.. Namun masih ada kek yang tinggal dan belum dihantar... Huhuhuhuh... Maaf Norfa, abg tak sempat singgah kat tempat Norfa..huhuuhuh

Destinasi pertama adalah kat rumah Kyerul. Hari nie baru berpeluang nak jumpa die dan borak-borak. Banyak gak benda yang aku terlepas... Apa pun aku doakan ko cepat sembuh beb.. Dengaq nasihat orang tua yang sorang ni k. Jangan nak terlalu aktif bergerak.

*Sempat jugak ambik gambar dengan die ni..ko take care beb...

Selepas itu terus memecut untuk pergi ke Puchong untuk bertemu Shida, Call namun dia tak angkat.. So terpaksa terus ke shah alam untuk pas kek kat Amalina Donut pulak.. Cadangnya nak pas kek then terus balik... Namun... Usop Along dan jugak Taufiq OTW pegi Shah Alam gak..  So tunggu la diorg sampai..heheheh.. Dah macam gahtering lak.. Cadang nak hantar kek jer... Then Kirin lak sampai... Atiq Salleh gak... Wahhhhhh.. Aku suka... Semua pun best.. Rasa macam berada bersama adik yang poelbagai perangai.... Ada yang sopan-sopan, ada yang tegas-tegas, ada yang banyak cakap, ada yang kelaka mampos... ada yang penuh misteri semua ada la...sayang korg tau!!


Yang datang tadi :

Tapi, tak sempat jumpe yang lain...Sebab dengar kata ada lagi yang lain yang akan datang... Huhuhuhuhu... Tak sangka sebab kek lapis kami semua bertemu dan bersua muka.. Sayang semua!!!



16 comments:

shafiq said...

Best2..

kathy said...

kek lapis Sarawak memang TERBAEK ^^,

Muslimah Optimis said...

waaaaaaaaaa.... sampai hati.. kat UM xmau mai hantaq kek lapis ka?? huhu.. mood sedih.. hohoo

Bella Bell said...

phewwww..bestnye lepaking ngn bloggers..teringin nk lepak sama2..hehehhe~~


^__^v

Sunah Mohammad said...

alhamdulillah...berjasa juga kek lapis...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

huwaaa apa ni ady..pilih kasih.LM punyer mana?nak jugak!!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

fuh penat lelah sunah terbalas akhirnya hehe

HeziqaMushadadLee said...

alorh,adek punye takde ke???

~...AmALinA....~ said...

hehehehe best2... t dtg s.alam lagi ye...^_*

Si GaJus!!! said...

~best nyela... jeles2...

Rozuan Ismail said...

BESTNYE WAT GATHERING..HUHU

~Kirin Selama Perak~ said...

lawak nak mampos??HAHAHA
tapi yang tak best sebab aku tak dapat kek lapis tu.
:(

forever love said...

lepas2 tue ada syafiq rosli.. aqu api.. ahmad jer.. piousg dosh...

Anonymous said...

Ady mkn bnyk cheese kek...pipi dh kembung~

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar sini..salam kenal..nak follow boleh?

Latest Entry : Jom ExChange Link dengan Blog UpProfits!

and : Let's Make Malaysia the FB Capital of the World!

MamaFaMi said...

Hehe... dah macam delivery boy ler plak bunyiknya...