Sunah Suka Sakura dot com

Monday, April 18, 2011

Kek Lapis Sarawak Free, Sedap!! Free... Ade sape nak gak?

Thanks kat Blogger yang hebat ini kerana telah memberikan kek lapis sarawak buat Ady... Rasanya memang superb.... Budak rumah siap tanya "Nape Die tak buat jual jer?" Wahhhh

Ade sape2 lagi nak?? Ada banyak jer tu :) Try ushar-ushar gambar dibawah..heheheheh







18 comments:

Miss Ran said...

besa nye gamboo..memang la dia bagi anda..huh due2 tk dtg gath grrr

HAJAR hasan said...

huuaarrgghhh!!! sedaaapppnyyeee~ terliur ni abang ady. alaa~ nak jugak! ;)

Bella Bell said...

phewwwww.....sedap! huhu~

OKEdChokelaT said...

waaaaa...dapat kek lapis free..rasa skali pasti ank lagiiiii

~...AmALinA....~ said...

SAYA NAK SEMUA!!!!!!!!!!!! =P

Izamir Ridzwan said...

nanak sikit..!!!!!!!!

Dea said...

lma dh xmkn kek ni..;)

aliarosli said...

GRRR, LAME TAK MAKAN KEK LAPIS SARAWAK!!

JELESSSSS

KAK SUNAH NAK JUGAKKKKKKKKKK!!!

Sunah Mohammad said...

wahhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!! sedapnyeeee....cakap kat 'dia' tu, lainkali jual je kat adybudika ni...

z a k w a n said...

nak syikit

Rozuan Ismail said...

banyaknye,ada sapa2 nak bagi kat wan

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh sedapnyer ady..terliur LM dan baby dlm pewut nih..hihi

Mat Gebu said...

tak hagak2 menayangg....wakk luuuuu!!

^^nu[dd]yra^^ said...

uishhh...lamer btol x makan kek lapis sarawak...aishhhh

Hasnah Abdullah said...

Ya Allah, dah lama tak makan kek lapis...tiba2 mengidam ni :D

*47!k@# said...

llaaa~kasi tunjuk gmbo je..ingt nk kasi btol..huu~(T.T)nak la juga~

Ummi said...

Huh....menciiiss!!! X igt kita pun orang yg makan dengan org yg memberi tu...xnak kawaaannn...sub, sub..

"Che Ain" said...

nanati bawa ek masa gath kat umah onie..kalau datang..hihi