Sunah Suka Sakura dot com

Saturday, April 9, 2011

Laporan adybudika.com seminggu. Penurunan atau peningkatan? T.T

Jika kita lihat minggu lepas..terlalu banyak UV ady jatuh... Hadoi...tak salahkan sape2 ..ini semua disebabkan oleh kurangnya entri yang ady buat. Kebetulan pada minggu lepas Ady bercuti dan balik ke Kedah..untuk perjumapan blogger Utagha. so tiada entri sangat yang mampu ady buat...sebabady kan pengguna P1 yang setia..ahahaha...kat kedah liputan P1 adalah amat kurang....

Apa pun nak share jer apa yang ady dapat minggu ini dan minggu lepas...Alhamdulillah...dah kembali normal....Apa pun Ady tetap berbangga walaupun tak setinggi korang semua..kat sini ady leh kata yang sebab korang semua la Ady leh dapat traffic macam ni..tak banyak, tapi boleh buat Ady gembira.


*Alhamdulillah, traffic kembali normal berbanding minggu sebelumnya... harap untuk minggu-minggu seterusnya akan berlaku peningkatan..tapi masalahnnya..macam mana lagi eh mampu aku buat untuk mantapkan penulisan aku yang seakan kurang kualitinya ini???


*hadoi..tengok la...paling rendah sepanjang 3 bulan blogging neh..jatuh hingga bawah dari 100UV untuk tempoh sehari...Tapi pada 31hb...traffic mula kembali seperti sediakala...alhamdulillah.


Untuk minggu yang akan datang..harap leh dapat 1000k lebih setiap jam  k..ahahaahah...impian mahu tinggi...Apa orang kata "gantunglah impian anda setinggi bintang, kerana kalau jatuh akan tersangkut di bulan" hehehheheheeh...

Ade sape2 berani publish traffic macam ni?? Ady cabar anda..grrrrrrrrrrrrrrr


YANG BERANI SAHUT CABARAN :
(klik kat nama untuk lihat traffic mereka)
NORFA
FAKHRUL
SUNAH SAKURA
NIQ AFNAN
KYERULL


Terima Kasih buat sesiapa yang pernah singgah sini..Ady sayang korang lebih



24 comments:

darxniq said...

perghhh..otai blog..hahahhahaha....

~Kirin Selama Perak~ said...

perghh..
malu aku nak tunjuk..
semuanya landai kalau aku tunjuk.
HAHAHA
:)

Mat Gebu said...

tAK BERANI LAHH...SEBAB BIASA2 JEE...HUHU...

Bro Framestone said...

wah.... kalah bro cam nie

y u y u Z u l a i k h a said...

pehhhh! terbaikk! nak sikit abang ady!

Izamir Ridzwan said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

AdyBudika said...

yang komen semua otai2 neh!!! korg perli aku!!!!!!!! ahahahaah...

takpe2 aku ambik nie sebagai cabaran!!!!

darxniq said...

AdyBudika
hahahahhahaa....tu la....aku pon segan nk komen..

cik pulau said...

ahahaha.. banyak la banding cik pulau ni. kalau abg ady tengok cikpulau punya uv.. mau pengsan abg ady 15 saat..

alamakk. abg ady. kat pulau takleh pengsan.. nanti lemas.. bangun abg ady.. bangun!!! sian kak sunahh.. oppss. larikk laju..nyorok belakang batu..

huhh!! naseb baek..semput!!.^^,

*47!k@# said...

wah! tunjur ajar ku sifu!

Mama Zharfan said...

byk tu!! me uV daily dlm 500 ajer, ady memang dh mantops ni :p

Anonymous said...

grrrrrrrrrrrr jugak

Fakhrul1409 said...

Hahahha...ady dh suh cabar tu..ok! aku sahut cabaran tu :D tgu..haahaha

Pembawa_Wacana said...

cayalah bro..... takut nengok...;)

AMMAR YASIR said...

Pergh!!!! Tahniah2

Double N said...

haish..ada pulak letak blog norfa kat situh.. huuhu.. tak setanding ngn abg ady..

shahjiehan said...

style la bro..byk tuh..sedekah la trafic tu sikit

jom baca dan komen Pantau Anak Stady Melalui SMS Dan Internet

KyêrulL said...

perrhhhhh manyak tue.. :( kenapa aku xbyk mcm itu.. hurmmm

Fakhrul1409 said...

http://www.akufakhrul.com/aku-sahut-cabaran-ady-budika/

pe ag...dh sahut ni..hahahaha...

KyêrulL said...

http://www.kayif.com/2011/04/laporan-wwwkayifcom-cabaran-ady-budika.html

nah ambik

farraain said...

segann aihh ceq nak joinn...hahaha..ceq nya beratoss jaa..xsmpaii beriban haa..(T_T)

ARC™ said...

kot malu xyah tunjuk.....
pura2 malu je

tikuzza said...

mcm best jer segmen nih...

Miss Ran said...

bkn syg jiran lebih ke? opsss larik