Sunah Suka Sakura dot com

Tuesday, April 19, 2011

Nak coklat ini berada disebelah PC anda??

*Amacam? Ada sape-sape yang tergoda?

Aku bukanlah lelaki yang begitu sukakan coklat.. Sebab pada aku, coklat itu mahal.. Ahahhha.. Lebey baik aku beli nasik makan.. Lagi kenyang... Tapi ada gak kawan-kawan kata makan coklat tu leh menceriakan hati kita.. Betol ker??

Coklat ini sebenarnya di letakkan kat depan pintu bilik aku... So aku andaikan budak rumah aku nak kasi aku la coklat ini.. Ahahahahah.. Ferrero Rocher ngan Daim.. Sah-sah beli kat langkawi!!!

So siapa2 nak gak?? suh housemate korg belikan k!! GRRRRRR




22 comments:

Natasha Farina Arifin said...

Hi awak. Sile datang dan follow kite tau!
I oledi follow u….=)
Between nice entry dan nice giler this belog!
http://sharemyloves.blogspot.com/

cik pulau said...

saje nak kasi cik pulau jelez kan..
takpe2..26hb ni cik pulau g langkwi gak..
masa tu.. tengok la.. abg ady lak yg jeles nnt. hahhaa

KyêrulL said...

dah boleh bawak skit mlm niE HAHAHAHAHHAA. gurau2 :p

risa said...

asben saye makan ceklat macam makan nasi!! ish ish ish

AdyBudika said...

ahahahhahahahah...ahhhhahaha..nape lawak sangat neh?? ahahahahaha

Rozuan Ismail said...

lor..ingatkan nak buat segmen ke apa tadi nk bg coklat tuh

Sunah Mohammad said...

taknak ek? sila post ke sini...

nora amila ghazali said...

waaaa sedpnya.. nak jugak... lalalla

eh3.. abg ady nora follow sekali lagi na,, sebab tukar email.. hihihi... =)

Sari Yusa Ibrahim said...

org laki mana leh mkn ceklat byk2..

Along Usop said...

NAKKKK!!!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

mkn sorg ja ka??huhuhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ngada jek ady..ingat nak hadiahkan kitaorang coklat tu..haha.saja jek..ptg ni LM beli dan parking sblh lappy camtu gak..hahah..nyum!

Semut Senyum said...

wow! sluuurrrpppp tergoda i ngan cekelat tu der...

c-tea said...

sedapnye

Semut Senyum said...

wow! sluuurrppp!! tergoda aku ngan cekelat tu der...

Miss Ran said...

nak..dgn muke mara...

coklat adalah cre paling best hilangkan rasa sakit kat hati=P

@cik pulau kirim beli bole..ady bayarkan haha...

@sunah suke coklat eh? same=P

Qaseh dalia adelia said...

pakcik ady ensem ngat tudey ..nak cokelat tu haha ..marah sis sunah kiteww

~...AmALinA....~ said...

nak jugakkkkkkkkkkkkkkkkkk

oshin-jamel said...

dapnye coklat daim!!!pebelet tue..hehehe!

syamimi said...

suka bila akak balik dari labuan...kompem bawa balik banyak coklat...forero roshe kompem ada..

b a m b a m ' s said...

ak pon dh lama x dpt ceklat dr ko kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!

fairuz alwani said...

nak sikit~ T^T
baru sat tadi teringin nak makan cadbury dgn ferrero rocher. huuuu~