Sunah Suka Sakura dot com

Friday, April 29, 2011

The Wedding Dress For Kate - Pakaian Pengantin Kate yang sebelum ini menjadi rahsia

Inilah baju pengantin yang dirahsiakan selama ini :P

Ahahahahaha.. Sanggup tuh capture dari NTV7.. 


Dalam kete.. Semua mencuri lihat


Dah nampak kelibat baju pengantinya...jeng3...


Die kluar kete dahhhh


Jeng jeng jeng


Taraaaaaaa


Inilah diaaaaaaaa


Wahhhhhhhh


Sempat jeling peminat-peminat yang melepasss


Jalan red carpet


Wahhh  :P


Beiringan


Masuk dah....


Dah sebelah bakal suami


Akhirnya

P/S: Islam menganjurkan kesederhanaan...tak perlulah meleret-leret ke lantai, tak elok kan...so, lebih baik besederhana, membazir pun leh dielakkan... :)



14 comments:

kim heeruul said...

glamour la org yang pgg kan kain lebih tu

cik pulau said...

perhhh..memang kental habis.. lalala~

Sunah Mohammad said...

panjangnye meleret........+_+

farah wahedda said...

bestnye kalau farah dpt kawin gan raja hahahahha

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

nak buat baju meleret juga la nti haha

HeziqaMushadadLee said...

huish,tak buleh lagi panjang ke?

zuwaidah said...

i likeeeeeeeeeeeeeeee

combi said...

smoga panjang jodoh.. jgn kawen hangat2 tahi ayam suda.. :)

ilahjy said...

kak dah merasa pakai gaun pajang ni 1988 dulu..bila jalan bawah pedang kak tak perasan tukang angkat ekor kain tu tak boleh ikut sekali maka agak susah nak jalan ..sebab tak perasan lagsung.. nasib baik tak tersungkur bawah pedang tu hehehehe
itulah pengalaman indah tak boleh lupa.. cepat betoii adi buat N3 kak masih gadap tv lagi..hehe gmbr tv kami tak cantik dah snap gmbr juga tadi..t,kasih ya

efa nur said...

waaaaahhhhh...BEST nyewww...:D

terbaik dari ladang..hikhikhik :D

♥yaya budak suka embun♥ said...

xmau bju leret2 ni susah jalan. asal berbaju dan bersederhana je la. depa tak pa. mampu. haha

cik heroin said...

haha, standard org kaya, btw, kain meleret dlm islam xleh sbb lambang kemewahan & berlebihan . mcm inche adi budika kata, islam kn nk kesederhanaannnn. hoo

mama comel said...

ape la pnjg2..buat susah je..
abg adi jom tengok ni..

Inche Vampire said...

buruk tak fashionita,, pakai kebaya lagi hot!