Sunah Suka Sakura dot com

Thursday, April 28, 2011

Welcome My New BLOGLIST dan Kisah Kek Pisang Bali...

Baru sebentar tadi ada up entri tanye siapa yang sudi nak menetap kat bloglist ady... Hasilnya ada gak la yang sudi .. Hehehehehehehehe... Antaranya adalah.... 

http://syazanazura.blogspot.com
(Semua diatas sudah tersenarai dalam bloglist)
Selamat datang buat yang sudi menetap kat bloglist Ady :)
Ada ker yang Ady tertinggal???


So Ady belanje korang semua dengan kek pisang ini... ( belanje saujana mata je k )

Kek Pisang ni Ady beli kat cafe bawah.. Tapi kan.... kek pisang ni tak sedap lak.. Errrr.. Tak seperti yang Ady idamkan..huhhuhuhu.. Kering jer... Sebenarnya, Dah dua hari borak pasal kek pisang dengan Mat Gebu.. Sampai hari nie lom dapat.. Yang dapat pun tak sedap.. So kalau ada sape2 nak kasi kek pisang kukus... dialu-alukan..heheheheeh

Then ada gak ole2 dari Bali.. Thanks Samantha ( opismate ) yang kasi ole-ole dari bali ini.. Hehehehheeh.. Kalau pegi melancong lagi, leh la kasi ole-ole lagi eh..hehheheeh.. Love u much laaaa!!!!!


Jangan Lupe Undi Ady dan Cheesecake kat ---> SINI



21 comments:

Along Usop said...

blanjee!!

nur ikhyar dee said...

ady.....


nak jugak join bloglist...

boleh tak???

syaza nazura. said...

eh eh, salah blog. bukan blog nazu yang tu, tu blog sekolah nazu. hehe. yang ini :)

http://syazanazura.blogspot.com

maaf yaa :)

AdyBudika said...

nazu mana satu punay salah eh?? yang url mana nak gantikan dengan http://syazanazura.blogspot.com???

Miss Ran said...

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/

yg ni tkde ady...=P

AdyBudika said...

miss ran bukan dah ade ker?? jgn kasi abg pening..ahahaa

syaza nazura. said...

maaf yaa abg ady, lupa nak bagitahu. tapi tu abg ady dah tukar kan dahh. :) hehe, makasih yaa :)

Pembawa_Wacana said...

nyum nyum....sedapnya kek.... hah?? Tarikh luput dah lepas??? he he

Epal Hirata said...

hehe..abg ady ngidam kek pisang..
sy ngidam cheesecake..
ehehe....

efa nur said...

alaaa...blog efa xdpt join ke nie..terlepas ye??huhu

HeziqaMushadadLee said...

perghh!sian abg..hehe adek nak buat kek pun takde peralatan..huhuhu

AdyBudika said...

mana yang abg terlepas pandang..tolong bagitau eh..url yg terlepas pandang tu :)

solomolo said...

nak join tapi blog dah kena removed...
;'[

mas saari said...

terima kasih ady!

**::CIKNUURUL::** said...

heeee,abg ady msih setie ngan sy ye di situ,..kehkehkeh,..

Sunah Mohammad said...

saya nak jugak...

NuRuL MoHaMaD said...

sedapnya kek pisang. . .
mak buat yang paling best, bakar atas api punya..
beli xsedap sangat. . .

fasya said...

waa..nk msuk gak dlm bloglist ady.. ermm..lg 1 nk tny ady..labu selain wat msak lemak..ley watpe lg ek??

mama comel said...

nak jugak..hehe

E-ra paSha said...

nk jugk!!! da x bole join ke???

cik pulau said...

err.. bloglsit apa ni??
seminggu cik pulau meghilang...
cik pulau jadi ke'blur'an..lalala~