Sunah Suka Sakura dot com

Monday, May 9, 2011

Ady and 8TV NITE LIVE SHOW...

Keje malam... Hadoi... Selama sebulan nampaknya aku tidak akan menikmati cuti dihujung minggu.. Tapi inilah dikatakan amanah dalam dunia pekerjaan.. Nak tak nak kene keje untuk teruskan amanah dalam mencari rezeki ini... 

So, alang-alang Ady kurang up entri sejak dua menjak ni, malam nie Ady nak share sikit keje yang Ady lakukan untuk mencari sesuap nasik di Media Prima ini :)

Kat bilik inilah kami, production team  akan mengawal pergerakan sesuatu live show itu.. Kat sini gak la kami akn berbicara dengan host live show, kalau perasan host akan memakai alat pendengaran kat telinga mereka.. Dan arahan diberikan dari bilik inilah :)


Studio 8TV NITE LIVE ... Kat sini jugak la M.H.I, Melodi, Fuhh, W.H.I bersiaran langsung :)


Proses mencari scene yang cantik sebelum sesuatu siaran langsung itu bermula.

Semua kat depan tu adalah hasil v.t yang belum dicantumkan... 
1- chat screen dari virtz room
2-visual dari studio
3-visual background dari v.t


Akhirnya beginilah hasilnya yang korang semua lihat dikaca TV anda :)


So nak promote sikit la.. Heeheheheheh.. Buat semua, jangan lupa nak saksikan 8TV NITE LIVE setiap hari Sabtu hingga Isnin, jam 12.45malam di 8TV...





12 comments:

kim heeruul said...

dulu aku berangan nk keje broadcasting...tapi tak kesampaian..=(

Inche Vampire said...

haha...8tv peberet kot!

Khairul Anam said...

semoga terus gigih... =) caiyok...

Miss Ran said...

hoho cmni rupenye, tapi knpe tmpt sme je

kang kene ubah blik susn atur tmpt

mynameismy said...

mcm besh je ade keje kosong tak...-.-'

mahirahnazlim said...

tgok nite LIVE pagi tadi hehe :)

fRaMe+LenSeS said...

wahhhh.. nak jugak abg ady.. :D

Sunah Mohammad said...

terima kasih~ :)

risa said...

gud luck dear..
keroje ngan ikhlas ye..
malam pon malam lah...hehehe
pernah jugak merasa shift malam ni

Halimatun Sa'adiah said...

kalo 8tv nite live 2 kuar cik ady,sy nk tgk kot...
tingat mse koje mlm dlu...

keyna kina said...

OMG thats so cool XD

HeziqaMushadadLee said...

cian kat abg ehh,sure penat..get rest well yah,^^