Sunah Suka Sakura dot com

Monday, May 2, 2011

Adybudika.com Ada Header Baru Yang Lebih Comel Dari....

Orang lain nak header baru.. Ady pun nak baru kan... Ahahahahaah.. So lihatlah header baru Adybudika.com ini k.. Heheheheh  .Agak korang la comel ke tak eh?? Yang pasti ada Orang tu jeles...

So lihat2 la header baru nie k.. 

Nak tengok dengan jelas, sila ushar header kat atas nun :P

COMEL KAN.....???

Thanks kat orang ini sebab tolong buat header baru :)



22 comments:

en solo said...

hahaha....

Sunah Mohammad said...

no comment...huh!

HeziqaMushadadLee said...

oke!adek suke gilerr!=))

Rozuan Ismail said...

wow!hebat!!ada org buatkan pulak

Azwa Azee said...

header cantek!!

waN Mohd Salim said...

cantek laaaaaaaaaaaaaaaaa hhuhuhuh jeles

Miss Ran said...

err kenpe si dia jeles..sile bg idea..tgh karang cte ni..sunah pinjam nme..ady pon=P

kim heeruul said...

terbaik..dia guna software ape?

Faris Adli said...

aku suka yang lama

Along Usop said...

org tu buat org tu jeles?.. woaa...

Lulu caldina said...

biasa jer..nggee

sarah said...

betol ke tak??

http://inibelogsarah.blogspot.com/2011/05/betul-ke-osama-bin-laden-da-mati.html

Bella Bell said...

errrr...



hehehhe~~

putERi-kAtEk said...

dah bapa kali tukar header dh ni

Khairul Anam said...

Cantekkkkk =)

Sis-Lin said...

buatkan sis punya header boleh..hahahahahhaha

alongxp said...

smart da tu...simple... tapi rs cam kalau tambah garisan ke kerawang ke kat ruang kosong belah kiri ngan tengah tu lg smart kot...
pandangan je la...

mynameismy said...

haaaa baru clear sket nampak muka header nih..;D

Tasha said...

like header baru ni~

ape kes nak jeles2..... u buatkan la header utk dia. hehhe

Tasha said...

sunah rupanya yang buatkan ek. hahahaha..... baru buka link

cik pulau said...

perhh..
tak klik pn dah tau orang tu yang buatkan header tu..
nak tau nape??
sebab design lebih kurang je..
sehati sejiwa katakan..
errr.. larikkkkk...
kang ada yang kena pulau lak ni,..
hahaha..

efa nur said...

waaahhh..jelesnye..
efa nak header baru jgk..!!huhuhu