Sunah Suka Sakura dot com

Thursday, May 19, 2011

Akak Restoran Tu Sangat Seksi!!! + Pirate Of The Caribbean

Hari ini mencuri masa untuk lunch kat luar.. Sambil-sambil tu ambik masa untuk gi tengok cite pirate of the caribbean... Malas nak taip, so tengok jelah eh apa yang ada kat bawah tu...

Set lunch ni la yang aku order

Ade nasik vietnamese garlic

Spicy Baby Octopus

Ape tah nama die..terlupe...


Sebenarnya Ady tak lalu makan benda nie.. Sebab rasa macam die bergerak2 dalam mulot jer..errrr

Lepas tu gi tengok  Pirate Of The Caribbean

Hoh??? Akak Restoran?? Tak ambik pun gambar die.. Tak tipu k.. Die memang comel.. Errrrr



.


11 comments:

Sunah Mohammad said...

ai...nape rasa macam tajuk ni...macam entri balas dendam ajee..err.. ke salah?

c-tea said...

em..aik.kak sunah wat abg papa roti.abg ady buat kak restoren comel.haha

Fatimah Zahra' said...

haha. kureng kat situ sebab kata 'akak restoren' . adik laa derr.. baru nmpk comelnya. V^-~

Cik Yatt said...

sotong tu memf nmpk cam idop..hee

Rozuan Ismail said...

sedapnya lunch set =)mahal x?huhu.mata tak jaga nih.huhu

efa nur said...

hahaha....meleleh tgk makanan 2..hihi

Zulfikar Hazri said...

sedapnye tengok nasik tuuu..

nanti ada masa aku nak kuar ngan ko..sory 2,3 minggu ni, kelam kabut sikit.. kilang ada hal...

izyan yasmin said...

wahh , bestnyaa makan . nyum nyum Tapi pirate best kann ?

mas saari said...

baby octopus tu nampak seramlah untuk dimakan...huhuhuhu


teringat paul si sotong pulak!

Dim Benihana said...

ady, kt mana restoran ni, mcm sedap je..

Anonymous said...

hahaha..dulu sy pesan baked cheese fried rice. Atas cheese ada some red berries. Sy cabut 1 tapi ada legs dangling..rupanya baby octopus..buang jer takut makan