Sunah Suka Sakura dot com

Saturday, May 14, 2011

Akhirnya Hubungan Terputus Ditengah Jalan... Aku terpaksa T.T

( Klik pada gambar untuk membaca dengan lebih jelas..... )

Sekadar print screen balik atas apa yang pernah dia lakukan pada aku...
Siapakah dia???? Urmmmm.. Jum teka!!!!

Sekian T.T

Kadang-kadang perpisahan itu menyakitkan, Namun jika itu jalan untuk temui kebahagiaan... kita terpaksa melalui kesakitan itu...



17 comments:

BRO_MONDAY said...

bro adybudika : siyes ke main2 ni? ade...salam simpati ok...

eyjalukman said...

ni btol ke tidak ?
T__T
rasa nk berpisah je .

Along Usop said...

Niq Afnan ??

AdyBudika said...

Errrr.........

forever love said...

NIQ AFNAN

Sunah Mohammad said...

hahahahhaha! takde keje eh awak???????

AdyBudika said...

kantoi..errrrrr

Along Usop said...

bak adiah!.. lalalaalalaa

AdyBudika said...

aahahha...ada hadiah ker? datang gath esok kalau macam tu..ahaahhaa

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

HAHAHA.. :)

pearl jade said...

hahaha..kenal rambut itewww
awak x eeyyy kan
hehehe

darxniq said...

hahahha..adoiii....mati aku

Ummi said...

Waaaaaaaaaaaaa...bikin suspen jek...baru terbau2 nasi minyak, dah tergelincir dlm minyak...tabbaiikk taaauuu..hehe

not irene said...

saya pon rindu awak juga... tetiba kan...

ya... saya cuma rindukan entri2 bernas aja dari blog2 terhebat.

moga tabah cari link. (sebenarnya tak faham cerita kat atas tu)

norinaomar said...

sabo jela..aku pun tak paham tapi buat-buat paham ajela hehe

twinscraftlife said...

Hi! please do visit our blog! we sell
purely handmade products such as pouch,
earrings, cards, hp strap, cute items!
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com/

HeziqaMushadadLee said...

dah agak dah..nampak pic profile abg niq..haha