Sunah Suka Sakura dot com

Wednesday, May 11, 2011

Aku Perlukan Opismate.. Urgent!!!

POSITION: Interactive Specialist For interactive Media Prima

Job scope :
  •  Operation Interactive TV services
  •  Mobile & Online programming
  •  to integrate VIZRT with portal
  •  to work closely with product & innovation department of the Company.
  •  carrying out any other related tasks/duties/jobs assigned by the Company's representatives.      



Requirement
  • Candidate must possess at least a Diploma/Degree/Professional Certificate, specialized in IT & relevant field.
  • Required language(s): English, Bahasa Malaysia 
  • Knowledge in web programming is a credit.
  • Applicants should be Malaysian.
  • Willing to work shifts.
  • Posses own transport.
  • Available to work in Jun 2011 onwards.
  • Interested candidates are encouraged to apply online - ( soleh@tv3.com.my or gavin@altmedia.my & agnes@altmedia.my)



10 comments:

fRaMe+LenSeS said...

napa la nadh tak reti menda2 tu.. hihi.. tingin nak cuba la abg ady. :D

fierapirot said...

sah-sah fiera tak diterima...=)..

~Kirin Selama Perak~ said...

tiba2 aku bangga ada diploma in multimedia industry.
wakakakaka
:D

perrydaus90 said...

<--- budak it..tp nak smbg blajar lagi la ady...

Sunah Mohammad said...

keje ke hari ni...? nape tak jawab kol...

syamsid dhuha said...

ksp prasan gile , wakakaka , doa bnyak2 insya allah dapt :)

cik pulau said...

hadoii.. tak layakkkk la cik pulau ni..
tak tau mende2 alah ni..
lalala~

Ummi said...

Waaaaaaaaaaaaaahh...cantik n encem header baru..hehheee...Kalau nak suh anak bujang akak apply job ni, belajar pun x abis lgk..hehe..nak suh adik bujang..ntah laa apa dia punya kelulusan..hehee

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

nk try la ady boleh? nak kena anta resume je eyh?

Faris Adli said...

ady, aku berminat nak apply sebab aku ada knowledge pasal web programming, cuma masalahnya sekarang ni aku tgh praktikal sampai hujung bulan 6..boleh apply ke?