Sunah Suka Sakura dot com

Tuesday, May 24, 2011

Bila Aku Gila Dengan Promosi Air Asia. Lihat Kemana Destinasi Aku Tempah.

Walaupun terpaksa menghadapi keadaan yang macam ini, aku gagahi jua menunggu..

Satu booking dah settle... 3pagi k....

Tapi pelik lak.. Kenapa tarikh aku bayar tu seperti bertahun2 yang lepas..Errrr...

Takpe, teruskan niat booking destinasi ke 2... Errr... sebenarnya ketiga....Errrrrr...

Tapi.... yang nie dah penuh!!!!


Lain-lain lak!!!

Tiket balik murahnya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Hasilnya, 3 destinasi telah berjaya aku booking.. Malaysia, Asia, dan ???.. Ehehhhehe
So kene la plan baik-baik.. So sape-sape yang nak join aku melancong... Jum la!!!!!! 






10 comments:

Sis-Lin said...

hehehe sama le kita...
tp sis booking dr JB-Kuching utk thn depan hujung bln 2..5org cuma rm720 pergi dan balk..sbb tiket balik hanya 50sen jek utk 5oranggg hahahaha mcm x caya kannnnnn....

ala saja bwk anak2 cuti ke Kuching...nak ke Bandung tp menunggu sampai heng jem laptop sis semalam..yg dapat cuma Kuching aje...huhuhuhu

ko gi sorg2 ke ady???

Sunah Mohammad said...

tu diaaa...tak hagak hagak!

akmalhilmi said...

meh bwk aku
agagaga
:D

tu dia tu dia

mynameismy said...

giler murah!!!!!!

b a m b a m ' s said...

langkawi kita manaaaaaaaaaaaaaaaaaa?!!

Miss Ran said...

btol2 nk bercuti ni hehe

~~zAnAfAhMi~~ said...

fulus cukup, boleh la cuti2 Malaysia tp bg kami ni.....kena plan betul2 baru boleh bercuti sb takut nanti 'bercuti sambil makan angin'...haha...baru haru jadinya..
oh ye, butang follow kat follower je yg ada...takpe la, akak follow awak!

aDisH.sHidA said...

SHIDA SMLM DAH BOOKING KE KUCHING UTK 9 ORANG TP GENG KBU X RAMAI BG RESPON..RASA NYE NAK BOOKING PNG-KUCHING-KK-PNG

Adi Suda said...

<----nak ke korea..jom..g cari awek korea..nak tak??ahaha

zuwaidah said...

amboiiiiiiiii sakannyaaa nak gi melancongggg....buat kak zu jeles je nih huhuhuhuu