Sunah Suka Sakura dot com

Monday, May 23, 2011

Bila Ustazah Menolong Dalam Dunia Hiburan

Dua Malam yang lepas 8TV NITE LIVE ada membuat peraduan Pirates Of The Caribbean 4. Jadi beberapa soalan perlu disediakan untuk diajukan kepada penonton setia kami. Oleh kerana terdapat beberapa keje yang perlu disiapkan, jadi aku terpaksa memberikan tugasan menyediakan soalan ini kepada seorang ustazah online..

Bayangkan ustazah menyediakan soalan untuk segment hiburan.. Terdapat beberapa soalan yang telah beliau berikan . Salah satunya adalah seperti didalam video dibawah..


Hasilnya... Pemanggil tidak berjaya menjawab soalan tersebut.. Hahhhahahaha.. Kesimpulan disini, jangan sangka ustazah sekarang tak moden :) Soalan yang disediakan itu tidak mampu dijawab oleh penonton setia kami.. 

Apa pun terima kasih ustazah tersebut kerana menyediakn solaan yang amat bernas!!!

Thanks lagi sekali




5 comments:

Sunah Mohammad said...

sampai hari ni pun takleh jawab ke??? ish ish ish..biar saya je la jawabkan.. :D

Rozuan Ismail said...

x dengar lah soalan dia.x clear =)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hehe...soalan maut namanya tu.sian mereka tak leh jwb

bibirmerah said...

Hye! Da follow yr blog...do follow me ok!

Miss Ran said...

sng gle..siapa dah tgk die bole jwb hehe