Sunah Suka Sakura dot com

Saturday, May 14, 2011

Pandai Ker Blogger Main Layang-Layang? Gathering Layang-Layang ( 15 Mei 2011 )

Pada mulanya, Ady bersama akak dan adik bercadang untuk mengadakan aktiviti hujung minggu bersama-sama di Wet World Shah Alam... Namun pada saat-saat akhir terpaksa di tunda kerana terdapat beberapa masalah... So ady pun mula la nak ajak kawan-kawan yang lain untuk memenuhi aktiviti hujung mingu...

Post kat wall SB... Errr...sekali Amal The Garang ( try korang google search siapa Amal The Garang neh ) muncul dengan cadangannya untuk buat Gahering di Kepong, Taman Metropolitan.. Lokasi untuk penggemar riadah petang dengan bermain layang-layang.. So bermulalah mencari sesiapa yang ingin sertai... Sehinggalah publishnya entri ini... masih mencari sesiapa yang ingin turut serta beramah mesra sambil main layang-layang ..

Kesimpulannya : aktiviti ini dianjurkan oleh Amal The Garang dan jugak Sahabat Blogger . hehehehheh

kat sinilah kita akan bertemu.. Insyaallah.. (sumber google)

Detail gathering adalah seperti dibawah : 

Lokasi : Taman Metropolitan, Kepong.
Tarikh : 15 Mei 2011
Masa : 2.30 hingga 5.30 petang
Pengisian : Beramah mesra dan aktiviti main layang-layang bersama.


Atau anda boleh singgah kat ---> SINI  untuk mengetahui lain-lain maklumat mengenai aktiviti ini


So siapa yang ingin turut serta, boleh la lapangkan diri k... 

Jumpa disana :) kita penuhi aktiviti hujung minggu kita dengan penuh santai...

* Layang-layang ada dijual di taman tersebut :) tapi kalau ada layang2 yg lebih gempak..sila2kan bawa k :)




10 comments:

Izamir Ridzwan said...

bestnyer leh main lyg2.. nk gi tpi jauh

solomolo said...

best ni...
tp takot besok ada program laen je...

Nay said...

best tapi tak dapat join . di ipoh .. :(

Sunah Mohammad said...

ermmmm......saya main layang2 dalam mimpi je lahhh..

yaya_flanella said...

untunglah boleh main layang2.. huhu

ejulz said...

lama x main layang2.. agak2 dah 14 tahun kot x main..

Jangan lupa terjah n komen k.. :) "Jalan2 di Melaka "

..gugu.. said...

best ....

tp sy d perlis ;(

Dim Benihana said...

Best wo...insyaallah, kalau xda pape leh join,

sekeping hati said...

esok nak pergiii huhu XD

aDisH.sHidA said...

biasa lalu depan kawasan nie...mmg best je tgok...