Sunah Suka Sakura dot com

Thursday, May 5, 2011

Cecah "5 JUTA" pageview hari ini... Korang mampo???

Sejak jam 1petang aku nantikan saat ini.. Mata tak berkelip langsung.. Takot terlepas saat penuh bersejarah.. Ahahahaha.. Setiap saat itu penting.. Nak capture Print screen.. 

Dah hasilnya!!!!!!

Aku tunggu ini la!!! Tak nampak??

Besarkan sikit!!!!

Aha!! ini la!!!

Eh, korang jangan salah faham.. Sebenarnya bukan pageview dari blog aku... Tapi dari blog kawan baik aku neh
---> Saudara kawan baik :) 

Peliknya aku tengok pageview die..sentiasa bergerak.. Ingatkan tu jam..Saat die bergerak..Ahahahahaha. Rupanya tu jumlah pageview yang sentiasa bergerak..ehehehehe

Apa pun!!! TAHNIAH!!!! Aku nak contohi beliau... Cara beliau blogging buat aku tertarik!!!



11 comments:

fRaMe+LenSeS said...

wahhh.. tahniah. doakan ayah jugak.. :D

Tasha said...

wow..... memang mantap giler ah!

Sunah Mohammad said...

tahniah PCM!!!!!!!!!!!!!!

sesegar said...

ahaha,ingatkan kau adybudika...hoho

Ozzy Choc D'Luscious said...

aah la..sentiasa bergerak pageview dia..terlopong aku nengok

BRO_MONDAY said...

bro adybudika : apa yam terbaik, elok kita jadikan contoh...apa pun nice to meet yu, masa kat ali one bistro ahad lalu...walopun x leh nak burak dan x sempat nak lepak² sama...koh koh koh next time bro...

zuwaidah said...

fuhhhhhhhhhhhhhh...5 jutaaaaa!!!!!! memang kak zu tak mampuuuuuu....dasyat tuuuu. kalau mampu pun, lambat sikit la trafik blog kak zu yang KERTU nih hehehhehe

kim heeruul said...

ramai gila ..

mynameismy said...

tahniah PCM!!!

Belog MTT said...

Wahh bestnyee...

Inche Vampire said...

gempak la abang mat!!