Sunah Suka Sakura dot com

Sunday, May 22, 2011

DIGI WWWOW AWARD TAK TELUS!!!!!!!!!!

Sungguh tak telus pertandingan yang dianjurkan DIGI ini... Tah la apa yang sedang dirancang disebalik pertandingan yang penuh dengan muslihat ini.. Kenapa mereka sendiri tidak mencalonkan beberapa senarai kemudian membuka undian...?? Tak perlu la nak tutup voting orang lain jika pencalonan adalah dibuka untuk semua.. 

Kenapa Ady rasa tak puas hati.. ?? Hari ini dah hari ke tiga orang tidak dapat nak undi  Ady ... Sedangkan orang lain Ady tengok mudah nak diundi.. Page undi untuk  Ady langsung tak dapat disambungkan linknya....

Common la DIGI... Apa yang anda semua sedang rancangkan?? Kalau rasa aku tak layak untuk kategori ini kenapa perlu senaraikan sehingga berjaya mendapat ranking top 3 selama berapa hari.. Selepas itu terus tak boleh nak undi..  Sebab dah start.. so nak tamatkan dia.. Aku tak suka buat keje separuh jalan!!!

Bukan gelaran yang dikejar, cuma nak rasa macam mana persaingan yang dianjurkan itu.. Namun  bila terjadi macam ni.. Apa yang difikirkan?? seperti menang kalah untuk pertandingan ini telah dirancang oleh pihak DIGI...

SEKIAN!

Oleh kerana undian untuk Ady sudah ditutup oleh pihak DIGI,  Sila undi dua sifu Ady DISINI dan juga DISINI



12 comments:

fRaMe+LenSeS said...

patut la Nadh cuba buka link tu tak through. dia da tutup ..

mas saari said...

ish...mmg tak patutlah digi ni!

izwanyusof said...

dah tanya2 pihak diorang ke?

Chegu Zubir said...

hurm...susah la cmtu kan....

HASNORWANI ... said...

wah slalu dgr dr blogger nama ady budika ni...ha mlm ni jmp pun..so sy nak follow lah!

cik pulau said...

ehh. apsal lak dengan digi tu..
kita bakor je nak abg ady??
ehh.. ajak kak sunah sekali.. lalala~

kim heeruul said...

abis macam mane aku nk undi..

~eRna daRL!ng~ said...

ape2 pun sy ttp pengguna setia rangkaian DIGI since 3years..erk ade kaitan ke nih...uhuh..

... said...

as salam..
mungkin ada error ke?
cuba tanya kat help desk.
mungkin ada sebab2 yang kita tak tau ke..lebih2 lagi kalau melanggar peraturan/terma. er..ada ke terma? takde jumpa. huhu

Sunah Mohammad said...

eh, still boleh la abang...diorang tengah upgrade sebenarnya..ni ade lagi ni...dengan template baru pulak..depa tambah top 10 daily...tengah vote...

pinky said...

sabarlah....sy dh undi tp xblh nk undi byk2 kali ye....

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

relaks ady...jika ada rezeki pasti ada.jgn fikir sgt