Sunah Suka Sakura dot com

Friday, May 27, 2011

Jum kita Sertai Dua Blogger Ini... Kita Kan Suke Tolong Menolong...

Tak salah kan kita support kawan-kawan blogger yang lain.. Win and win situation neh.. Mana la tau nanti kita lak perlukan pertolongan mereka.. So kali ini apa kata kita tolong dua blogger ini!!!


1- Leh Join Bloglist Blogger Maira!!! - ( satu cara mempromosikan diri. Leh tambah follower tau kalau join. Insyaallah ) 

2-Undi Efa Yang Nak Jadi Duta Mydin... ( tak ambik masa sangat pun kan nak tolong undi.. Hehehheh.. Ady dah undi )

So apa kata kita sama-sama serang dua link kat atas tu ramai-ramai dan pakat2 support apa yang mereka berdua sedang usahakan.. Ker ada orang lain nak ajak join sesuatu yang menarik gak??

Yang penting.. JUM SERANG!!!!!!



4 comments:

peep said...

serang2.. hehe :P

MaiRa QuEeN said...

tq abg ady...masuk bloglist VVIP ok kot ek...hhehhehee...

kim heeruul said...

serbu yok..^^

farasakura said...

dahh ^___________^