Sunah Suka Sakura dot com

Tuesday, May 10, 2011

Kalau Opismate Aku Bosan? Episod ii

Sambungan Dari ---> EPISOD 1

Lihat dulu episod 1 tu..then korang akan nampak apa yang bertambah pada episod kali ini... So inilah keje budak-budak opis aku kalau bosan... Tapi, kalau tak bosan pun diorg akan buat benda pelik-pelik macam ini...

Hari tu last kat sini....

Lihat la... Macam-macam diorg tulis kan?? ish ish ish

Part ni paling swetssssssssssszzzzzz

Padangan secara keseluruhan :)


( * Sila klik kat gambar untuk lihat dengan jelas apa yang diperkatakan )


Ady Budika



17 comments:

kim heeruul said...

meriah benor opis hang..haha

Muslimah Optimis said...

heheheh...kelakar la abang ady..semua macam budak2..tapi happening kan.. aima penah rasa mcm ni masa dalam bilik gerakan untuk persiapan Mingu haluan siswa sementara persiapan kedatangan freshie..heheheh..kenangan..

UPDATE SENARAI PESERTA AKU INGIN BERUBAH

Muslimah Optimis said...

heheheh...kelakar la abang ady..semua macam budak2..tapi happening kan.. aima penah rasa mcm ni masa dalam bilik gerakan untuk persiapan Mingu haluan siswa sementara persiapan kedatangan freshie..heheheh..kenangan..

UPDATE SENARAI PESERTA AKU INGIN BERUBAH

ejulz said...

kura2 tu mesti bos yg lukis.. haHa

Zulfikar Hazri said...

siapakah nama ady yang sebenar? sapa dapat jawab dia terer....

cik pulau said...

wahh. kemain lagi yer..
berseronok abes bila kebosanan melanda. hahaha

mynameismy said...

kanak-kanak ribena..-.-'

mas saari said...

hehehehehe...mmg takde kerja!
tapi best gak kan boleh hilang boring

Sunah Mohammad said...

hahahaha...yang pasal tulis dalam blog tu tak boleh blah...!!!

Sunah Mohammad said...

haaaaaaaaa...saya nampak nama nabil!!! sape nabil???

efa nur said...

waahh..meriah gituu...hehe :D

Rozuan Ismail said...

meletops!opis boleh ngumpat pakai whiteboard.

fierapirot said...

hehehe....kalau ade marker pink mesti siap warne lagi love dengan kura-kura tu...hehehe..=)

zuwaidah said...

sekali sekala kena release tension mcm ni...baru la syok keje kannnnn...kalau serious memanjang tak best laaaaa..lagi tension ada lah kan kan kan

'yAnA' Cute said...

hehehe...lawaklah dorg nih..
cam yana n kwn2 msa sekolah rndah dlu..tp skunk ni pon yana wat ag..kat bilik gerakn persatuan..hehe..
sportingnyer dorg..
tapi abg ady mst takde an..hee~~ (=

Isteri Encek Bard said...

hahaha meriah giler.. semua jenis gilr-giler.... siap sambung buat anak panah sebab dah tak muat

Salimah Ismail said...

hahaha. takdo kejo betui naa opismate bro :P
nak join conteng-conteng bole?