Sunah Suka Sakura dot com

Wednesday, May 25, 2011

Perlukah Aku Pakai Ala KPOP Untuk Menang Tiket Penerbangan?

Ade Event Anjuran Dept Lak
( klik kat gambar tu dan korg akan rasa teruja )

Agak-agak kalau aku gi, ada ker tuah aku untuk dapat cabutan bertuah itu?? Sebab kalau dalam dunia blogging, kalau ada yang cabutan melalui random, pasti Ady akan dapat.. 3 kali masuk GA yang perlukan random, dan tiga2 kali pun dapat hadiah... Hehehehehe

Part pakai KPOP tu yang tak tahan tu~~ 

Bayangkan Ady dengan berpakaian seperti ini..

Rasa-rasa anda, perlukah Ady pegi dan memakai ala KPOP itu?? Ahahaahah

Sekian~~~~



8 comments:

eila said...

cute pe diorg ni....

miss ryrinn _ angin said...

kalau orang tak biase pakai mesti rase mcm pelik . hee

~Kirin Selama Perak~ said...

jangan !!
jangan buang tebiat,ady !
:D

shida anwar said...

silalah pakai...ngeh..ngeh..

Miss Ran said...

cubela buktikan y ady bertuah

pe lg kpop2 haha

HeziqaMushadadLee said...

kalaw pakai kemeja mesti abg hensem je..tapi bab pakai kot tuu..alamak..formal sangat

zuwaidah said...

kalau pakai ala KPop, kena tahu gak tu satu dua lagu Korea..hahahhahaha mesti sweet kan

mcm ni lah said...

tayang dada sekali pastu pose tangan didada mata jeling keatas