Sunah Suka Sakura dot com

Saturday, May 28, 2011

SEGMEN : Froogy Ady Budika Cari Jodoh

SEGMEN BELUM DITUTUP 

Tadi sesambil borak-borak dengan seorang blogger ini pasal strategi nak menang extream challenge yang Ady masuk .. Akhirnya terpancul satu soalan yang buatkan Ady rasa kesian kat My Froogy...

" Ady, Siapa wife Froogy? "

So dari pertanyaan Blogger itu, Ady akhirnya bersetuju untuk mencari jodoh buat Froogy... Disini ady nak mintak tolong semua yang ada kesayangan(teady bear) yang comel2 sila la sudi-sudikan jodohkan dengan My Mr Froogy....
Ni La Mr Froogy Kalau Nak Kenal

Cara-caranya :

1. Buat entri, bertajuk : " SEGMEN : Froogy Ady Budika Cari Jodoh "

2. Letak  header adybudika.com dan linkkan ke entri ni.

3. Letak gambar calon jodoh Froogy  dan Nyatakan kenapa dia layak dijadikan isteri kepada froogy.

4. Pastekan entri tadi ke entri ini.. 

5. Mana-mana yang paling berkenan dihati akan mendapat hadiah misteri dari Froogy.. Heheheeheheh


Harapnya lepas ni takde la die asyik nak rebut awek aku jer!!!





19 comments:

erinn kechiik said...

hehehee sweets segmen!! balik kerja nanti insyalah sy join.. hehe!!

nk mr froggy blh???

nur ikhyar dee said...

calonkan diri sendiri boleh tak? hehehe~

fRaMe+LenSeS said...

hihihi.. mendoakan mr froggy ja la. :D

Miss Ran said...

nak join merepek

haha

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/05/segmen-froogy-ady-budika-cari-jodoh.html

senyumSOYA said...

http://otakkosongblog.blogspot.com/2011/05/segmen-froogy-ady-budika-cari-jodoh.html

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..

Abg Ady, Nadh dah ciap dah entry.. baru jumpa calon masa dok FB-W tadi. :D

http://frameandlenses.blogspot.com/2011/05/segmen-froogy-ady-budika-cari-jodoh.html

MaiRa QuEeN said...

http://ctqueen.blogspot.com/2011/05/segmen-froogy-ady-budika-cari-jodoh.html

join2...

pearl jade said...

ahahaha..siapalah blogger ini 2 ya?hehe..thanx en ady... :)

sempat lagi wat segmen pagi2 ni b4 gi extreme challenge tu?huhu..hebat!!
ok nnt sye nak join gak..xde due date kan?nak gi kenduri dulu..hihi

Atiqah Sa'ahiry said...

mahu-mahu..join


http://umealong.blogspot.com/2011/05/segmen-froogy-ady-budika-cari-jodoh.html

::Mastura Zakaria:: said...

nak join jugakla..hahah

http://masturazakaria.blogspot.com/2011/05/segmenfroogy-ady-budika-cari-jodoh.html

out~~~pi makan kenduri sat..hihi

Shaherah said...

shera join.. ^_^

http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/05/segmen-froogy-ady-budika-cari-jodoh.html

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

hai inchek Ady dan Mr froogy..Cik Duyung dtg membawa calon jodoh nie...meh la tengok.. :)

http://cikduyung.blogspot.com/2011/05/segmen-froogy-ady-budika-cari-jodoh.html

ayie said...

statement yg last tak bole blah

.::.MY.s.e.l.f.::. said...

Assalamualaikum Abang Ady.. Finaz nak joint segment nie.. Nie finaz dah sediakan entry..

http://mrseinaz.blogspot.com/2011/05/segmen-froogy-ady-budika-cari-jodoh.html

pearl jade said...

inche ady...done

pearl jade join:

SEGMEN : Froogy Ady Budika Cari Jodoh

nora amila ghazali said...

tak der tarikh tutup an??? hihihi..
so nak join gak!!

http://noraamila.blogspot.com/2011/05/segmen-froogy-ady-budika-cari-jodoh.html

mynameismy said...

da tutop belum..-.-'

AdyBudika said...

belum tutup segmen..hehhee

zatul effa said...

alamak..adakah sudah tutup segmen nie?terlambat la plak..huuuu...tapi saya suka nak join gak..boleh ke?nie linknye..

http://bittersweetsoursaltylife.blogspot.com/2011/06/segmen-froogy-ady-budika-cari-jodoh.html