Sunah Suka Sakura dot com

Tuesday, May 17, 2011

Zombie VS Plant, Tapi Froogy Yang Menang!!!

Petang tadi cadang nak mendamaikan musuh yang sering berlawan sesama sendiri... So Ady telah mendapatkan Zombie dan juga plant.... So Ady yang mula2 ingin damaikan beliau-beliau ini pun bawak la balik rumah...  Sepanjang perjalanan balik rumah, mereka asyik berperang sesama sendiri.. Telah cuba mendamaikan mereka.. Namun masih tak berjaya... Namun...

Sentiasa nak berperang


Cuba nak damaikan.... Tapi tak kekal lama

Sampai rumah, tapi masih nak berperang sesama sendiri...

Akhirnya Froogy terpaksa campur tangan... SETTLE!!!

Thanks kat Froogy yang telah mendamaikan mereka ini!!!

Sape-sape yang tak kenal plant vs zombie.. lebih baik korang try cari game die kat internet.. Best woooooo




24 comments:

saya gemuk saya comel..^^ said...

huwaaa..beli mane ..cute!..haha..zombie pon cute kan.ekeke.teringat suke gile main game tuh^^

ifarizatul said...

mana ady beli patung zombie vs plant tu ? nak jugak :(

senyumSOYA said...

waa!! seb bek froggy tolong..heheheh
hidup mr.froggy!!

~Kirin Selama Perak~ said...

sweetnya hg ni,ady
:p

Sunah Mohammad said...

adehhhhh...kuar carik depa ke tadi??? -_-"

normala_ali said...

comelnya froggy... nak...!!!! :)

Rozuan Ismail said...

Froggy meletop!!

HeziqaMushadadLee said...

comey ^^

Cik Yatt said...

hehehe

Adi Suda said...

weeehhhhhh..mau jgk arr patung tuh..untng la dah dpt..ciss..cisss...dengki mmbuak2..grr

ilham_un said...

da main game nie...memang syok...:)

mas saari said...

hehehehe...cayalah froogy!

mynameismy said...

Ady!
i'm just back to M'sia!
whoaaa lame xjengah sini bykla termissed nih hehe

cik pulau said...

kih3...
hanya mampu gelak jela abg ady..
takleh nak cakap pape..hahaha

atie said...

i dah abiskan all the level game ni...best tahap gaban..

Anonymous said...

alor , tak habis g lar game neh ...... susah time ader kabus2 tuh ....

Anonymous said...

alor , tak habis g lar game neh ...... susah time ader kabus2 tuh ....

kim heeruul said...

mane lu beli patung tu ?
nak beli patung zombie tu la

Siti Nadzirah Zakariah said...

petang tadi baru je main game plant vs zombie. survival yg susah sikit.

Norashikin Rasid said...

mana nak beli patung zombi nie..??mcm comel jer...hehe~

Dim Benihana said...

aku tau je game ni, utk relis tension ok je...keke

forever love said...

dah byk kali menang da.. haha

Kyky Violet said...

nak try bli la pasni, tp byk ngat la! abes dwit den t hehe

tengku are-da's said...

kat mane blh beli patung zombie plants ni erk..dh byk kedai msk survey..tp xde..:(