Sunah Suka Sakura dot com

Friday, June 3, 2011

Aku Bukan Nak Jual Kiss

Saje borak-borak dengan seorang kawan Facebook tadi.. Tibe-tibe die kata :

"Aku bukan jual kiss tau" ( kalau ko jual...nak ker aku beli? free pun aku taknak )


Hadoi adik.... Awak tu aku dah anggap macam adik dah.. Dan aku profesional kalau bab2 keje.. Aku tak suke campur adukkan soal keje ngan soal kawan ker tak kawan.. So hati-hati bila nak berurusan dengan aku...

Dan aku kalau aku dah mula rasa tak selesa dengan orang tu, susah sikit aku nak perbaiki hubungan yang pada awalnya elok.. So pengajaran untuk ko.. Bezakan istilah lawak dengan serius.. Dan asingkan soal keje dengan soal personal..

Apa pun aku try la tunaikan apa yang aku janji tu... Jangan ingat aku ada selera nak kiss kiss neh... perlissssss laaaaaa... Harap adik tu baca entri ini...

Sekian...



8 comments:

Miss Ran said...

laki ke pempuan tu
make me wonder

AdyBudika said...

perempuan

Sunah Mohammad said...

hurmmm....

Rozuan Ismail said...

er.yg goda awak masa tgk wayang ke?

Dim Benihana said...

bunyi mcm marah je,rilex ady..

Anonymous said...

ahahahaha...beri flying kiss?

Mohd Sukur Ibrahim said...

jom masuk contest saya

http://mohdsukuribrahim.blogspot.com/2011/06/contest-sukurs-birthday.html

efa nur said...

uiitt...siapa kah ituu?? huhu