Sunah Suka Sakura dot com

Thursday, June 23, 2011

AKU TERINGIN NAK HACK BLOG

Klik header untuk join

Nak hack blog Mat Gebu  jer!!! Biar aku jer ambik alih blog masak2 tu lepas nie.. Mat dah kene pencen!! Sila baca dengan nada paling sedih!!!!!!!

GELAK JAHAT!!! WARGHKAKAKAKA





21 comments:

fRaMe+LenSeS said...

agagagagagag.. :P

Sunah Sakura said...

ahahahahhaha! bagus, bagussss!!!

..cik gugu.. said...

dtg dr blog abg beng.. ambOi kcian pak cek mat...

cik Ida said...

hahahaha..

aku teringin nak hack belog korang

Mat Gebu said...

Hahaha...lalalalala...neno neno neno....toing..toing..toing!!!

el-janna said...

kejam kejam

Pak Syahot (sYaHir) said...

jom hack blog PCM gak...hehe

c u m u h a m a said...

singgah tuk HACK ! kihkih .

jangan HACK saya okeh . :)

enjoy !

http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

normala_ali said...

singgah Hack.. hahahaa..
saya xbersalah jgn hack saya.. (^_^)

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Beeha B. said...

blog CMG tu....haha..kijam3x...

Lulu Caldina said...

hoho, lepas ni mat gebu kena cari idea lain..

niena shopping2u said...

abis la mat gebu... da tak gebu da pasni

tak smpai hati nk hack org -.-' huhuhu, teringin benar nk hack blog BA sebenarnya..

http://www.my-shopping2u.com/

c-tie amyra said...

folow luk baru hack...wakakak

Alia Natasha said...

Alia datang sini nak jadi hacker ! sebab alia nak hack blog nie . muahhahahahah *gelakjahat

http://mynamealia.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

zuwaidah said...

hahahahahha mesti cik mat majuk lepas nih

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

wahh.. habislah mat gebu... banyak resipi tu dlm blog... hee~

teringin nak hack blog

K O R I E said...

salam.
terjah dri segmen B.A
mAT GEBU JADI sasaran.. wah! blog tu mmg best

terjah.

http://pinkexia.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Sya_Cda said...

singgah hack sini sekejap :)

http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

solomolo said...

fuh...
nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
selamat...
hahaha...

emeera asnary said...

lepas nyh bertambah gebu lah mat gebu ! hehe

btw, dah follow kamu =)

Mohd Hazwan Hashim said...

gud luck yoo bro !!! haha