Sunah Suka Sakura dot com

Friday, June 17, 2011

Bila Gambar-gambar Ady Budika Tersebar... Penjelasan Ady...

Dua hari yang penuh busy... Namun disebalik kebusyan itu terselit dua  peristiwa yang lebih kurang sama...

Gambar yang dulu-dulu di terjah oleh dua rakan blogger

Siapa dua rakan blogger yang terjah dan gambar manakah yang begitu dijaga rapi namun masih diterjah itu??? Gambar pertama adalah di isukan oleh blogger ---> Dalam Hati Ada Taman

Gambar ape???Lihat sendiri komen  beliau kat entri ---> INI.
Dalam himpunan koleksi gambar tanpa huraian itu dan salah satunya adalah gambar seperti dibawah :

Tak nak jelaskan apa-apa.. Diam lebih baik dari berkata.

Dan seorang lagi yang menjumpai gambar aku... Eh silap!!! bukan menjumpai, tapi die memang menyimpan sejumlah besar koleksi gambar aku!!! Gambar masa aku tua-tua dulu.. Bila aku tengok balik gambar-gambar itu... errr.... Buat aku rasa down dan nak tergelak.. Ahahahhahah ... Patot la zaman study aku dulu takde sape nak suka..ahahahaha muke budak2 nerd..aahahhaah

Blogger yang dimaksudkan adalah ---> Blogger Kawan Masa Study

Gambar mana lak kali ini??? Die bukan setakat publishkan kat blog die.. Rupanya kat FB milik die pun die publish.. Leh lak aku terlupa yang aku ada banyak gambar bersama die.. Dan gambar-gambar tu semunya pelik-pelik...errr...  Dan salah satunya yang die publish adalah seperti dibawah : 

Ini baru salah satu... Ada lebih banyak gambar2 pelik aku kat koleksi die.. Hadoi

Aku pun nak tergelak balik tengok gambar-gambar aku masa study dulu.. Ramai cakap aku nie macam Benjamin Button ( tua dulu baru muda ) hadoi.... Jujurnya... aku pun rasa aku lebih nampak tua masa study..aahhahahahaha

Sape lak yang nak cari gaduh dengan aku lepas neh?? meh meh meh!!!! Ahaahhahaaahah

SEKIAN!!!



17 comments:

b a m b a m ' s said...

ini kau katakan entry serang balas???!!! tak retak langsung rumah aku..ahhahahahahahahhahahahahahhahaahahahhahaha

Sunah Sakura said...

alorhhh...ni entri balas memang kalah la sebab da ngaku kalah...

aDisH.sHidA said...

hahhahaa

::blog anak jawer:: said...

tak nmpak tua la...biase la time dulu2 belum pandai melaram...hehe

-Yok mampir diluk = tiada yang sempurna...ALLAH itu maha adil...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hihi..gmbr lama tersebar ke?aduhh risau lak LM gmbr zaman tua2 dulu tersebar.

eddy syrol said...

banyak paparazi mempolow anda ye..huhuhu

jom terjah.. ribut awan nano

meaw said...

a'ah,tua la,kekekekke :P

Sis-Lin said...

engko ke yg duduk tu? bkn tua je..aku nampak mcm ko tinggi la pulakkkk ermmmmmmm

eB ezrin said...

kira femes la yer? ;p

Ummi said...

Salam Ady....waaah ada teman skandal baru eks...wakakakkaa...amppuuuunnn mak bonda eh..hehehe

yaya_flanella said...

Benjamin Button? hihi

sobri yaacob said...

dtg mlwat sni..
wah kira tuan rumah ni antra blogger glomur gak la..
suap ada entry srang myrang ni..he..he..

~Kirin Selama Perak~ said...

muahahahaha.....
aku datang nak gelak ja..
boleh tak?
kejam sangat ek,sifu?
:p

norinaomar said...

apesal gambo yang mula2 tu macam superimposed aje?

http://noipunyablog.blogspot.com/2011/06/potong-rambut-secara-paksa.html

miss lolly a.k.a luvfareda said...

hihi, sesuai kot :P

NasZ said...

salam kenal..jemput join segmen pantun simple saya..

SEGMEN SIMPLE : PANTUN PUJI DIRI SENDIRI ...

mynameismy said...

gambar dgn sunah tade ke heeeee