Sunah Suka Sakura dot com

Thursday, June 2, 2011

Isu Tatoo Disebelah Lengan Kiri Ady Budika

Walaupun dah lama isu ini berlalu, namun ianya bangkit kembali....

Ok, memandangkan ada yang bertanyakan pasal isu ini, Ady mengaku yang Ady memang pernah ada buat tatoo kat sebelah lengan kiri.. Namun itu sekadar stick on tatoo.. Ada yang mempertikaikan perlakuan Ady itu jugak... So setiap orang pun ada masa silam masing-masing.. Dan tak semua org akan senatiasa pada sifat yang dulu.. Setiap insan berubah.. Dan setiap apa yang berlaku pada masa lampau dijadikan pengajaran.. Tapi setiap orang ada pandangan masing-masing dalam isu ini.. Apapun apa yang terjadi, Ady jadikan panduan dan pengajaran pada masa akan datang.. Insyaallah.. Amin...

Inilah tatoo yang pernah dipertikaian pada satu ketika dulu... Dan isu itu hangat dibincangkan kat FB... Tapi jujurnya Ady banyak belajar dari segala kesilapan yang dulu... Terima kasih pada sesiapa yang sudi terima Ady yang sekarang...

AWAS KITA BUKAN TUHAN.
KITA HANYA MAMPU MENILAI.
HUKUMAN ALLAH YANG TENTUKAN.



19 comments:

NURUL AINI NORAZMAN said...

Mujur ady x cepat melenting dengan teguran. Setiap manusia ada kisah silam sendirikan,.=))

mai said...

huhu,, still ada ke bro?? kena buang tu. but nice tatoo,, hehehe ^_^

zikeryhassan said...

kalau still ada lagi, buang cepat2 bro.

yes! everybody has their own past. so lets the past go.

Pakcu Sofi said...

meh nak tlg buang meh *asah pisau ;p

Miss Ran said...

mcm cham kamikaze ckp

y dlu biarla

lgipun mnusia boleh berubah

kisah dulu ttp buku jdkn pgjaran

betol2 byk entry ady hari ni..lawan jiran ke

Faizal Fredley said...

ada lagi ker....biasa ady..masa silam..let bygone be bygone....eh betol ke apa aku ckp ni?? hehe tapi aku dgr susah nak buang kan tatu kan...sama mcm kazen aku..dia pun ada tatu naga kat dada..tp akhirnya dia meninggal tanpa sempat membuang tatu di dada nya..

b a m b a m ' s said...

alahai..tgk pon dah tau ala2 tatoo maggi mommee monster..hua3..

Muslimah Optimis said...

setiap orang ada kisah silam dan setiap orang jugak ada masa depan.. abaikan kata2 orang asalkan kita sendiri ingin berubah menjadi lebih baik

Adam Roslan said...

Terang lagi bersuluh :)

Terkini: Sinopsis Nora Elena

el-janna said...

e..jangan buat lagi ;)

darkbatman said...

yup..bgs2.. belajar dr kesilapan n jd lebih baik bro..

mushroom said...

kita belajar dari kesilapan.. asalkan jgn diulang lagi kesilapan yg sama.. dan jgn lah pulak nak buat kesalahan yg baru ^^

mas saari said...

betul tu..setiap orang ada lakukan kesilapan! tapi yang paling bagus dia sedar dan ingin berubah...alhamdulillah!

c-tea said...

nak buang kene pakai iron abg ady.macam cerita melayu tu.zasssssssss.die tekap iron panas kat tempat tatoo tu.hilang terus.namun tertinggal parot iron.hehe

[k]o{q}i[n] said...

ish3...

Rozuan Ismail said...

we learnt from mistakes =). to ady,just ignore on what people say because you know yourself better.

farra said...

c-tea: tengok cite fasha sandha eyh??hahaha

ady: pi buang sekarang tatoo tu..iskk..

Anonymous said...

eerrr...dulu ady geng mana ek

Eyrique Ettiqazz said...

kenapa x buang.....?takut x sempat...