Sunah Suka Sakura dot com

Sunday, June 5, 2011

The Making Of Kek " TUT "

Tadi buat kek... Kek ape?? Tunggu green light dari seseorang untuk publish.. Nie sekadar menyahut cabaran.. Hehehehehe...

Jangan fokus pada perot.. Tapi fokus pada apa yang sedang Ady lakukan.


Mungkin ramai sudah tahu kek apa yang sedang Ady siapkan.


Nantikan Kemunculannya!



14 comments:

eyjalukman said...

kek apa lah tu ? hahaha

Miss Ran said...

pcik kat uma pun pakai jeans ke

ni resepi ade butter tak ni?

tak sure nk undi y mne..spe pandai bodek akn diundi =P

Sunah Mohammad said...

uiks, tak angus ke laptop letak tepi stove????

i'm ezza haniza said...

wahhhhhh........terer nyeeeee diaa

Awangku Johan said...

abg ady.. kat rmh pun pakai cap ek.. hehe..

fulllamaak smbil masak kek smbil online tu.. dahsyattttt.. hehe

kalah awang ni kalau masak2 ni.. awang pndai masak beberapa jenis kek jer.. huhu

diana said...

laptop tepi dapur tu..
rujuk resepi ke??
hehehh

**::CIKNUURUL::** said...

aah la abg ady,.xhangus ke laptop kt tepi dapo tu??,.ngaaa,ngeriii,.huhu,.tau dh kek hape tp biarlah rasiee,.tggu abg ady post sndri nnti,.hehe,.sile pos laju ke sni sket ye,.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

pergh...ala2 chef hebat ady ni.pakaian lengkap cam dlm program memasak jek LM tgk.hik3...gurau jek.

fasya said...

nak wat caramel kew?

Dim Benihana said...

xsabar nk tgk hasilnya ady...

Anonymous said...

Sri kaya

mas saari said...

rajinnya ady ni...buatkan 1 utk mas boleh? hehehehe..

azila said...

ady, cer try buat ciskek kat kzla cam makan kat umah en mat semlm lak..hehhe

suhaili sarif said...

waa...semangat betul
siap ade d making
cmg pun mcm xpenah wt d making
hehe
go go go!!!
mata sunah ni tajam betul
nmpk je laptop 2.huhu