Sunah Suka Sakura dot com

Friday, June 24, 2011

Michael Jackson Song Request !!! Tolong Ady leh??

Bagi memenuhi tuntutan kerja,  Ady nak mintak tolong kawan-kawan ke facebook ini ---> 8TV NITE LIVE... Dan hari ini kami ada meminta kawan-kawan memilih sebuah lagu M.J untuk dimainkan di 8TV NITE LIVE  esok malam ( 2nd death anniversary )... Kawan-kawan tolong eh support show ni.. Hhehehehehe...

Sunah sudah buat pilihan die kat sane.. Anda leh tengok lagu ape die nak.. Hehehhehehe

KAT ----> SINI





11 comments:

Sunah Sakura said...

Semua orang sila pilih Earth Song!!!! Copy paste je komen tu yeeee.... hahahahah

Iffah Afeefah said...

tak layan lagu MJ

skong sunah jela

Erin Azizan said...

nak lagu you are not alone *walaupon vc dia kurg umphh

[k]o{q}i[n] said...

You Are Not Alone...!!!

zuwaidah said...

Suka earth song

cik pulau said...

tak layan MJ.
tapi copy paste jelah ek..
kih3

Mrs.Yie said...

sangat meminati lagu2 mj jadi saya pilih THRILLER..hehe :)

Sis-Lin said...

saya suka lagu 'you are not alone' sempena hubby takde ni..huhuhuhuhu :((

Norasiah Nasir said...

dah..PILIH lagu YOU ARE NOT ALONE!!

ShashaCatering said...

Please mainkan lagu "Come Together".
Lagu ni asalnya lagu The Beatles.
Saya minat MJ sangat. Pemergiannya yang tak disangka2.....

Please Come Together. 1 lagu jer kan. Jadi saya pilih lagu ni pleaaasssee...
Jutaan terima kasih.
I'll be watching tomorrow.

efa nur said...

hikhikhikhik.. :D