Sunah Suka Sakura dot com

Thursday, June 23, 2011

Nak Buat G.A Gak La Sempena....

So nak cari 20 orang yang sudi terima hadiah dari Ady sempena Ady yang akan berangkat ke London minggu depan... Pemergian kali ini adalah atas urusan suka-suka... 

London

Eh... bukan London... Tapi Bandung jer... 

Bandung

Heheheheheeh... Thanks kat ---> Blogger Inisebab ada menerangkan pasal GA... dan ilham ini datang dari apa yang pernah die buat.. Thanks lagi sekali... Dalam sedar atau tak aku dah banyak belajar dari ko beb!!! 

So apa yang perlu anda buat mudah saja... 
  1. Buat entri tajuk "SEGMEN  : Ady Budika Nak Kasi Ole-Ole Dari London"
  2. Letak header Ady ni dan linkkan entri tersebut ke sini.
  3. Dalam entri cuma jelaskan macam mana la boleh terjumpa blog adybudika.com ini... (ringkas je k )
  4. Dah publish entri tu, post link kat entri ini k.
  5. Pemenang Ady akan pilih guna random.org sehari sebelum Ady berangkat. (so leh bajet siap2 hadiah yang sepatotnya dibeli)
#Tutup Ahad - 26 Jun 2011 - 6.00 petang

* Hadiah die berupa barangan dari Bandung... Tak dapat nak publish lagi gambar hadiahnya sebab lom sampai sane.. :)  ( pemenang dipilih random )




163 comments:

NURUL AINI NORAZMAN said...

http://bicarasigadisdesa.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

HAHAHA~punya la smngat aku nk ole2,. tpi gile ringkas entri aku ni,.ok ke erk,.

Citarasa Rinduan said...

ady........
kak nak gak..
nak!!!!!!!!!!!!

[fArAh aLiAs] said...

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

sangat semangat nak dapat ole-ole!!

AdyBudika said...

ahahahahahahah...nurul...kira ok la tu :P

Akak ayu..ahahah...sila2 :P

NasZ said...

macam best je..nak gak..nak gak..

jemput join segmen simple saya..

SEGMEN SIMPLE : MY WISH ...

Iffah Afeefah said...

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html


ady nak menang hahahaha

Sunah Sakura said...

errr...saya..saya...saya nak join gak, leh ke?

farasakura said...

FS join ;)
http://miszfarasakura.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

Syarafina Zaini said...

dah.. :D

http://ceritasyarafina.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

shiema sufian said...

shiema join :)

Azwa Azee said...

nak join gak lah..=)

http://azwazeemohddaim.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

Clara said...

http://cerytara.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

CR join (!)

Muslimah Optimis said...

join mesti join..heheh

http://ukhwah-dhearty.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

zaty join..=)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

abdullah gazali said...

join jugak.....

http://birumuda91.blogspot.com/2011/06/segmenady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html#axzz1Q6QJyU00

Famili Ceria said...

dah join...


http://depalma-sp.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

Sunah Sakura said...

nahhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

http://www.sunahsukasakura.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

meaw said...

mesti tak sempat,huhu...
tape try jela,hehe
http://letopkeypad.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

cahaya said...

abg wany join juga..

http://chayapengawal.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

HeziqaMushadadLee said...

Abg Ady!adek join :)

http://heziqamushadadlee.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

Sis-Lin said...

ooo ada gak ek..jap2 nak buat sat!

normala_ali said...

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

join jgak.. :)

aDisH.sHidA said...

http://cahayanurqasih.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

panjang x hahahaaa

c u m u h a m a said...

Dah join !

okeh ! ciap !!

jenguk jenguk la ek :)


http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

..cik gugu.. said...

jOin ..

http://akudanchenta.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

b a m b a m ' s said...

aku pon selalu wat GA jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...

nak ole2 jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!x kire! kalau tak aku publish pic baju batik oren! wahahahhahahahha

AdyBudika said...

hadoi...siap ugut neh..ahahah

Sis-Lin said...

Siap dah Ady!!

http://linmdnoor.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

adrian aizat said...

saya join!!!

http://adrianaizat.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

Salim Harmanain said...

dah join..

http://salimharmanain.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

..cik gugu.. said...

abg ady,nk tye nih. heeee~

npe gambar kt fb badge tu nmpk berisi drpd kt header tu??

wahhh mentang2 lah da pndai msk eh ;)

Pak Syahot (sYaHir) said...

segmen ni ikot sape cpat die dpt ke abg ady??

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

Da join. Thanks abg ady :)

AdyBudika said...

bukan sape cepat die dapat...random.org..heheheheeh

Along Usop said...

dahku dah join!!!!!!!!
















http://alongusop.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html


random tak random.. reserve la aku dulu.. heheheh.. ;)

amniey91 said...

cik Am join..:D
http://amniey91.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

eddy syrol said...

pen-join yang tegar...

http://eddysyrol.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

Nabila Huda said...

nak join jugak boleh???

http://lalabiela.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

Citarasa Rinduan said...

lupa boh url pulak

http://ruhayurazali.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

pak Ady
permisi dong!!

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

menjoinkan diri :)

http://topimagine.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

nora amila ghazali said...

dh siap.. hihihihi..

http://noraamila.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

Aman Ibrahim said...

Aman pown join dah hehe..

http://natsumiakira.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

cik pulau said...

mas.. cik pulau join..
cakap sama itu random.org..
pilih cik pulau..
kepingin bangat mau ole-ole dari bandung itu..kikiki..

http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

Sarah Naiema said...

sarah join=)

http://sarahnaiemah.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

.:iffah izzati:. said...

ifa join !

http://iffahizzati.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

einz miszmessy said...

entri ni tak tau la ringkas ke tak...cm tak...hahaha....cm ya....

check it out!

http://einzmiszmessyartwork.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

tq~

cik najihah said...

join sekaki

http://najihahfara.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

hudaa.udey said...

hudaa join keyh.. :)

http://hudaaincloudnine.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

siti hidayah said...

nak jugak =)

http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

hafizulhakim said...

salam.sudah join.

http://hqfizulhqkim.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

timakasih.

yazidy said...

dah join!! dah join!! nak menang!! nak menang!!

http://theplainyard.blogspot.com/2011/06/plain-segmen-ady-budika-nak-kasi-ole.html

Mohd Khairi said...

http://www.mohdkhairi.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

assalamualaikum..dh join dh

Atiqah Sa'ahiry said...

nak join

http://umealong.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

Mrs.Yie said...

akak join :)

SEGMEN ADY BUDIKA NAK KASI OLE-OLE DARI LONDON

Norhafiza said...

http://mutiaranolangacontest.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

muz said...

Singgah nak ole2...hehe

muz said...

Singgah nak ole-ole...hehe

SEGMEN : Ady Budika Nak Kasi Ole-Ole Dari London

aremieroul said...

http://aremieroul.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

okey2..^^ saya join..!

kaseh suchi said...

joined~
http://sesucikasehsuchi.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum. nadh join ni. :) maceh..

http://frameandlenses.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

Izan Ishak said...

izan join~

http://diariummi-contest.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

amiraliyana said...

join jugak ni!! =)

http://amiraliyanacaribelog.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

Hafiz Al-Pazin said...

Dah Join >

http://hafizalpazin.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

solomolo said...

http://solomolo.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html



p/s : kalo nak kek coklat aku, mesti wajib ada ole-ole dari 'London' itu untuk aku ye... hahaha...

nanakimie said...

join

http://nanakimie.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

TeAqArH said...

nak join..^_^

http://naklempang.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

YAYA AZURA said...

ikut serta ...

http://diariibuwafiq.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

zatul effa said...

salam,

nak join gak..nie link nya..kali nie on time..heheee..(^_^)

http://bittersweetsoursaltylife.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

shafika said...

mahu join GA sebelum masuk tido~

http://nadihati.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

winna shinta said...

muka sangap nak ole ole dari abang. wahh

http://winnashinta.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

tyka said...

join !!

http://sitiatikah.com/2011/06/24/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london/

Cik Meifaa' said...

DIIKLANKAN DISINI..

http://gift4blogger.blogspot.com/2011/06/nak-buat-ga-gak-la-sempena.html

misz sheyla said...

join jugak...nak adiah../nak adiah

http://cikpuanmuda.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

fieda said...

http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

Jaa said...

join

http://jaajahatga.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

[k]o{q}i[n] said...

GA ke, x ke, still ada ole2 utk aku kan..?? muahahahaha

Dim Benihana said...

Ady, aku join segmen ko ni,
tp ko kena pastikan aku menang..haha

http://islandofdim.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

Huda said...

as salam ady,

join sama :)

http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

Golden Rose said...

sha join gak ye...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

Cik Rose Cute said...

join

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

Asyifa Mustaffa said...

join :)

http://asyifamustaffa.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

Noor Hafirdaus said...

maapla saya budak baru belajar...macam mana nak letakkan header ni, pening dah dok mikior

mummy2k said...
This comment has been removed by the author.
Marina said...

baru join the club n hit ur follow button...ole-ole..yeayy..hehe

http://marinafazli.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

Nyonya Mansor said...

Salam.... kite suke2 join segmen ni...

http://deeladybee.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

zaikulim said...

salam zai join

http://zaiikulim.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

Norasiah Nasir said...

Join dah :)

http://norasiahnasir.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

umiliza989 said...

assalam...
umiliza989 join

id follower:umiliza989
link:
http://ibuarifandaisyah.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

mynameismy said...

mcm syok jek.nk join!

ninie_azriena said...

ninie join :)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

mynameismy said...

Pak Ady... udah join!!

http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

mummy2k said...

join yer?
http://mummy2k.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

NaDiA said...

http://khadiah.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

join sama

asmak said...

join :))

http://asmakghazali.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

Lavender Lassie Roses said...

Sudah join sEgmen ne ~ Sila tengok yer.. disini http://lassierose.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
maceehhh ~:)

yana-feehily said...

salam..nak join jugak ^^

http://yana-feehily.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

~~@lyci@~~ said...

alycia join..

http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

tq ;)

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

salam alayk ady...
naz join GA kali ni jgak ye :)

http://yslgalz213.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

Nadya O'Conner said...

nak join tapi lepas nad ciap kan promote blog part 1..:)

Nana said...

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

Joel Leslie said...

sayaaa join ! ;D

http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

thank you ;)

Cik Purple said...

join..:)

http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

cute rasberry said...

areda sibuk nak join

http://areda91.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

mummy2k said...

alamak..td terpost link dua kali la encik adybudika..

miss anies said...

http://mizzanies.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

Anies join okay ?
:)
hope ada luck.

shera haifa said...

shera join

http://kontestaje.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

atien said...

join...

http://atienabila.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

Ieka Luvika said...

ieka nyibuk join jugak hihi :)

http://heyluvika.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

Cempaka Kuning said...

CK join.

Id follower-cempaka kuning

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

nabila azmi said...

saye join=)=)
http://nabilaazmi.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam ..Join!!

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

Eera Shera said...

salam kenal.follow cni

AYuNG said...

join jugak!

http://ayung-join-contest.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

BUDAK TEMBAM said...

http://syahmitembam.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

el-janna said...

ady, saye join ni^^

http://bbyuya.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

dianna said...

awak sy join :)
http://diannasgtbaik.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

aNiM said...

saya nak ole-ole dari adybudika.com :)

id: aNiM

http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

tq~

Areef Ibn Naim said...

salam,

me dah join :

http://ibnunaeem.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

hv a nice n safe journey...

Mama Zharfan said...

me join

http://suzie284contest.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

Si kOtAk HaTi said...

assalamualaikum Ady Budika...(^_^) first of all...thanks giving us opportunity to join this segmen..hehe Si kOtak Hati also nak join...

http://www-positive-broad-spectrum.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html


support our Malaysian Blogger..=)

MARIA LIZA said...

SALAM...saya nak join gaks..mane le tau ada luck..ni linknye ok..
http://luvilmi.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

mrs redzuan said...

join!...

http://ohaza.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

NOOR FATIN said...

sudah siap. hehe nak join!

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

;D

♥EiDaEiRaFiZie♥ said...

join...

http://chocolatexoxos.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

tq

efa nur said...

abg ady,ade pantun 2 kerat khas untuk abg ady~~

g laa tengok ye..

hehehee :D

http://efagurlz.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

tiefazatie said...

ifa nak join gak...hee

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

tq!~

Ummi Atthiyah ILS said...

http://choco5991.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

usaha tangga kejayaan. hehe.

nEa FleriDa / nIL said...

join jugak.

http://neaflerida.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

Siti_Cnt said...

http://diarycntlife.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

nak jugak ole ole :D

imnabila said...

Nak ole-ole dari overseaa !!!!


http://imnabilawahab.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html


Holiday baik2.. jgn lpe ole2.. heee ~ :)

ismahrasyidahmansor said...

done..
isma da join..

http://deepylo00p.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html?zx=1ddcc3a92763c49c

annur_islam said...

Salam..saya joinn..

http://annurgiveaway.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

thanks..:)

AlyNn NyzAa said...

http://alynnnyzaa.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html



nK j0in gAk....:)

cik bulan said...

nak join jugak..(^-^)

http://cik-bulan.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

is_isaac said...

nak ole-ole, huhuuh..


http://issmyle.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

Nisa Kay said...

join sini. wuargghhh!!

http://nisamenaip.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

nurul atiqah said...

http://contest-and-giveaway.blogspot.com/2011/06/egmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

Join sebelum terlambat. :)

mA!sAra said...

join!!

http://maisaracute.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

tomato said...

abg ady joined ! jgn marah .. kekeke ;p

http://tomatokering.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

King Daud said...

http://freedomssons.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html


sudah join~ :)

LaDy_aFieFa said...

assalamualaikum!!
fifa join nih..

http://ladyafiefa.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

A said...

Salam.Sudah menyertai segmen ini.Harap diterima untuk menyertai.Terima Kasih :)

http://aisyahabd.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

mazni md said said...

saya mahu join contest kamu..weee~~

http://maznie-blogsaya.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

Maji_Rashid said...

http://majirashid.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html


joinskaki

suhaili sarif said...

en ady.saya join :)

http://suhailisarif.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london/

Frommetoyou GA said...

salam..join ye :)

http://segmentandgiveaway.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

Tq..

K O R I E said...

Ole-ole...
korie join


http://pinkexia.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

Rozuan Ismail said...

hye ady.wan join k.

http://kringg.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

Asyraf said...

http://asyrafpunyer.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html

-tAlkativE- said...

http://bicarahatidia.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

*nasib baek sempat join lagi~hee

cikSukaSuki@AL said...

http://tikalatiff.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

yeaaaa joinnnnn *eksited

-tAlkativE- said...

http://bicarahatidia.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

ishiko said...

saya juin jugakkk.. nk ole-ole nk ole-ole.. ^^

http://ishikosworld.blogspot.com/2011/06/183-segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole.html

cimOt said...

last minit join~~crossing fingers to get that ole-ole..hihihi

http://akupunyepasalaaa.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

Tea said...

ady, tea join jgk. kehkeh.

http://www.tehuzz.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

Nur FatIn aDiLah bT azMi said...

nak nak nak jugakkkkkk

http://diarikukehidupanku.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

#ciksuzlin said...

http://contestdansuzlin.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

dah join ;]

MyMye MyMya said...

http://hidupdaku.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

PINKaholicx said...

http://pinkaholicx.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

nak tgk ole-ole nyer,,hehe

ashafanie said...

Sempat lagi ni..hehe

dah Join

http://ashafanie-mylife.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

Saybee said...

lg beberapa minit jea, phewww~

http://nurulammarminho.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html

have a safe trip :)

yazidy said...

sedihnya tak menang.. :(

*tetibe*