Sunah Suka Sakura dot com

Sunday, June 26, 2011

Perjumpaan 3 Sahabat Blogger [ Biar Gambar Bercerita ]

Mula-mula cadang nak gi dengan Norfa... Buat kesekian kalinya tak leh nak jumpa adik yang sorang neh.. Kete takde la plak pagi neh... So terpaksa la merempit sorang-sorang.. Maafkan abang Norfa...

So perjumpaan kali ni cuma Ady, Dim, dan Amir...Jumpa pada pukul 12.30tengahri kat depan GSC.. Then gi movie... Cite Dylan Dog...  Kemudian kami gi makan :

Makan tengahari bersama.. Best sesekali leh makan dengan kawan-kawan neh


Aku terlupa nama die.. Tapi main order jer.. Sebab tengok Dim tak order.. So ni kira untuk die la.. Tapi kami gak habiskan


Dim, Ehem-ehem dan Kopiolaici( Amir )


Menuju Ikano Power Centre


Hari hujan.. So ada banyak masa lagi nak borak..


Aku yang happy leh lepak bersama2


Thanks buat dua orang sahabar blogger ini...

Maaf kat :
Norfa T.T





17 comments:

Sunah Sakura said...

nama dia ehem-ehem ke?

aDisH.sHidA said...

hahahha..sunah nama dia dot dot org panggil ehem ehem...huuhuhu

Si GaJus!!! said...

ehem2.. x leyh join.. sori2...

JIJI YU said...

ehemmmm...

Semut Hitam said...

Thanks Bro, sebab belanja tgok movie...

Chegu Zubir said...

bro bila kita nak lepak ramai2...huk3
jom join bro
Segmen : Pencarian Mega Bloglist

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

lum kenal mereka pun.norfa je saya kenal.

Jalut said...

kesian saya..ditinggalkan..huwaaaaa...

Dim Benihana said...

Seronok...
Dh ckp pd ady soh wat lepak ramai2,
Nant boleh kenal2....

Iffah Afeefah said...

bg la name ehem2 tu

HeziqaMushadadLee said...

okay,bila nak lepak dgn adek,abg ady?

..cik gugu.. said...

sdap nama ehem ehem...

cik mas said...

wah... rajinnye keluar jumpe sahabat blogger... :)

kite pun teringin jmpe encik ady budika.. :P

Si kOtAk HaTi said...

waa...nice2.. SKH pnh jumpe skali je ngn kwn blogger...hehe tp, mse tu berdua je...so,segan nk tgkp pic...haha

Rozuan Ismail said...

sedihya x dpt join.nsk cabut larilah lepas ni.

[k]o{q}i[n] said...

hurmmm....

Ameer said...

Kenangan lama