Sunah Suka Sakura dot com

Thursday, June 16, 2011

Sape-sape Yang Minat NORA ELENA tu... HAMBEK neh!!!!!

Klik pada gambar untuk melihat dengan lebih jelas



13 comments:

fRaMe+LenSeS said...

petang ni kan abg?

fyqa said...

adesss

Miss Ran said...

erk takmo la

hahaha

Akulah Pak Lan said...

Umpan untuk para penonton wanita...

meaw said...

rini nora elena last,kena tgk......... :D

Sunah Sakura said...

ouhhhhhhhhh aaron budika!!!! ahahah~ :p

Isteri Encek Bard said...

hahhaha tak minat..

shida anwar said...

confirm Nadh tu duk depan tv dr kul 7..hahaha

efa said...

kahkah last day hari ni hehe tak sabar nak tgk the endnya oh live chat ni kul 3 jap lg waah

Scarlett O'Hara said...

Tak kiralah umpan ke apa kan sebab kalau bukan kerana Nora Elena pun Aaron Aziz ni dah popular terutama kat JB.

ghab van hal said...

ohohoh..sy x minat..keke..

Cik Puan Zura said...

huhu~~ dasyat penangan citer ni...siap ada parti tonton lagi..jangan sampai ader yg tertinggal solat sudah ler...

saya bukan tomato said...

xtaw pon pasai xonline smlm .. nguuu