Sunah Suka Sakura dot com

Friday, June 17, 2011

Sape Yang Sudi Temankan Ady Makan Macam Blogger Ini?

Semalam, 15 June 2011... Plan nak jumpe Amal, Shida, Muez, Onie, Kirin, ( nak backlink tapi takde mood ) namun atas mood yang amat2 panas... Maka perjumpaan tak dapat diteruskan... Tapi, Ady terpaksa jua jumpa Shida sebab ini buat kesekian kalinya die datang K.L .. dan kalau tak jumpa kali nie memang akan kene marah teruk la... 

Mood nak karang malam neh juga sangat teruk... So biar gambar ni jer cite...

Perjalanan menuju ke LRT Universiti

Gi Makan kat Setapak

Laicikang milik Ady

Fries  milik Shida

Lauk telur dadar

Kangkong goreng belacan.

Siakap 3 rasa

Posing depan lauk pauk

Alhamdulillah licin

Shida terharu jumpa Mr Froogy

Lepas ni sape lak yang sudi teman Ady makan??? Huhuhuhuhh



******************************



21 comments:

fRaMe+LenSeS said...

nadh nak ikut,,,

Sunah Sakura said...

eiks, awat takdak watermark???

☀ Izzaty Hedry☀ said...

zaty menawarkan diri.. cewwah .. mcm la boleh .. jauh nuh..:P

meaw said...

nama onie pon ada....alaaa, abg ady sorry tau.....nanti mai puncak :D

::contengan hati::)) said...

wah makan sedap nye ;))

Laicikang tu sedapnya tapi kalau kat jb panggil chikong ;)

al_hakim said...

dasyat makan...boleh2 kalau edy belanje...=P

cik pulau said...

jelezz!!!
sekiann..!!
lalala

Jalut said...

geram ke abg ady.. plan hancur? hahah.. cayalah. jumpa kak shida.. hehe.. makan macam untuk perut 10 orang je.. hahahahah... patut pos kat norfa ikan tuh.. hehe.. tak lama lagi nak balik KL dah.. bertapa sana pulak..

Kisah dari Zero hingga M | Tujuan asal blogging berubah hari ke hari…! Kenapa??

[k]o{q}i[n] said...

aku ok je, anytime... but no sea-foods la...uhhuhuhuhu

shopping2u said...

sy pilih anda sebagai penerima hadiah , jgn lupa dtg amik ye
http://www.my-shopping2u.com/2011/06/hadiah-buat-kaum-adam-sempena-jumaat.html

aDisH.sHidA said...

thanks ady...terharu jupe mr froggy sampai nak nangis kan...

efa said...

Waah akak shida jmpa abg ady ekeke :) sedapnya tgk mkn tu ekeke err mr froggy pon itot ehehe

::blog anak jawer:: said...

.boleh tahan sampai licin...best kan buat gathering mcm ni..walaupun tak ramai...still meriah...

-Yok mampir diluk = tiada yang sempurna...ALLAH itu maha adil...

aDisH.sHidA said...

mr froggy memang sentiasa da di mana2 efa.....mr froggy telah wat akak.......huhu sabo je la...

ikan siakap yang wat epol x berani makan

Miss Ran said...

xajak mne nk pegi

lalalala

siakap!

Isteri Encek Bard said...

teringin nak jumpa shida.. bestnyer... huhuhuhu ahri tu tak dapat jumpa

Sakura said...

nana nak ikott!hehe nana tau tempat ni, memang tempat feveret sbb suasana yang cantik dan servis yg manthop! tak pernah la tunggu makanan lebih dari 1/2 jam..makanan pun best! menepati selera..macam² ada kt restoran ni :)

mas saari said...

sedapnya lauk2 tu!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

huwaaa..jeles tghp gaban ady jmp shida.klu shida tak kena gi kursus LM yg dpt jmp dia kat kulim tau!huhuhu...

HeziqaMushadadLee said...

oke!jeles..tapi adek nak laicikang

Muslimah Optimis said...

nak teman..nak teman..eh..nak ikut..nak ikut.. hoho.. bila nak makan abang ady masak ni?? kata nak jemput kami-kami KBU hat kat KL ni pi makan umah abang ady.hihi